Beau Cammelot –Profielfoto

Beau Cammelot

Commercieel medewerker binnendienst / ARMT i.o.

Grote kans dat mijn stem door de telefoon klinkt als er gebeld wordt naar het kantoor van PUUR* Makelaars Bloemendaal

Over Beau Cammelot

Ik ben verantwoordelijk voor de planning en het beantwoorden van de e-mail. Ook is een grote kans dat mijn stem door de telefoon klinkt als er gebeld wordt naar kantoor Bloemendaal. Daarnaast buig ik me ook maar al te graag over de andere administratieve taken.

Mijn opleiding en werkervaring

Ik heb vanaf mijn 15e altijd in de retail gewerkt en dan vooral in de cosmeticabranche, totdat ik het tijd vond voor een nieuwe uitdaging. Begin 2021 ben ik samen met mijn vriend van Amsterdam naar Haarlem verhuisd. Ik ben toen gestart met de opleiding ARMT en heb direct gesolliciteerd voor de binnendienst functie Bij PUUR* Makelaars in Bloemendaal. Een prachtige omgeving om mijn opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen.

5 vragen aan Beau Cammelot

Het klinkt heel erg cliché maar als ik de mensen waarvan ik hou gelukkig zie dan word ik daar ook blij van. Als mijn dierbaren enthousiast verhalen vertellen over wat ze hebben meegemaakt of iets moois hebben gemaakt, dan kan ik daar echt van genieten. En mijn twee katten maken mij ook iedere dag blij. Er is altijd iemand thuis om tegen aan te babbelen en ze geven veel gezelligheid.

Mijn ouders hebben eigenlijk altijd wel weer iets nieuws te vertellen over mij omdat ik nogal een wervelwind kan zijn. Ik hou niet van stilzitten en als ik iets in mijn hoofd heb, dan moet het liever gisteren dan vandaag gebeuren. Dat ik een carrière-switch naar de makelaardij heb gemaakt is nu hetgeen wat zij vaak vertellen en dat doen ze met trots.

Ik ben eigenlijk gek op het hele centrum van Haarlem, daarom zijn we er ook gaan wonen. Telkens als ik door de stad loop of fiets krijg ik nog steeds het gevoel dat ik op vakantie ben, De Grote of St. Bavokerk is ook zo mooi. Één van mijn favoriete plekken is kaasfondue restaurant ”In ’t Goede Uur” in de Korte Houtstraat. Het is daar zo knus en de combinatie van goede kaas en topwijnen daar kan ik wakker voor gemaakt worden.

Ik wil heel graag nog eens een wereldreis maken en dan écht goed. Met een paar miljoen kan je dan ook lekker in luxe reizen en overal van genieten, no limits! Blauwe zeeën, witte stranden maar ook ergens in de jungle belanden of juist in de ijskou op de Noord- of Zuidpool. Een tour door Amerika zal dan ook op de planning komen. En paardrijden in Texas staat ook op mijn verlanglijstje!

Wij hebben een badkamer die groter is dan de slaapkamer. Voor mij als make-up, parfum en skincare liefhebber is dit natuurlijk een droom maar… ik mis echt een ligbad! Lekker relaxen met een bruisbal in een heet bad daar kan ik heel erg van genieten.

Terug