Nadine Reijnders Profielfoto

Nadine Reijnders

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Ik zou graag een hoekwoning met oprit willen kopen in de Kleverparkbuurt, Bomenbuurt, Planetenbuurt of omgeving en volledig verbouwen naar eigen smaak samen met mijn vriend.

Over Nadine Reijnders

Binnen het PUUR* team ben ik werkzaam op de vestiging in Haarlem-Noord. Hier werk ik samen met mijn collega om tot mooie verkoop- en aankoopresultaten te komen. Dit in combinatie met blije verkoper(s) en koper(s). Ik ben oorspronkelijk bij PUUR* Makelaars begonnen op de Nieuwbouwafdeling in Bloemendaal, maar mijn passie ligt toch bij de bestaande bouw. Met die wens ben ik overgestapt naar het binnendienstteam van Haarlem. Vanuit deze positie heb ik mijn KRMT behaald en ben ik geleidelijk doorgestroomd naar verkoop- en aankoopmakelaar. Met al deze voorkennis kan ik de klanten vriendelijk, inhoudelijk en behulpzaam ondersteunen in het spannende traject.

Mijn opleiding

  • Opleiding KRMT aan de Academie voor Vastgoed
  • HBO Bouwmanagement en Vastgoed

5 vragen aan Nadine Reijnders

Het korfbalveld bij CKV Rapid. Eerst een wedstrijd spelen en daarna met een drankje de derde helft in de zon.

Mijn woning is net geheel verbouwd dus ik ben helemaal tevreden.

Die ene keer dat ik zo een bospad afviel met skiën en in een ravijn 4 meter lager belandde. Én daarbij ook nog zonder kleerscheuren weer door kon met skiën.

Familie en vrienden om mij heen!

Een hoekwoning met oprit in de Kleverparkbuurt, Bomenbuurt, Planetenbuurt of omgeving, die mijn vriend en ik geheel kunnen verbouwen.

Ik zou mijn hypotheek aflossen en wellicht zelfs een nieuwe woning kopen. Daarnaast veel reizen en delen met vrienden/familie.

Ik ben (bijna) altijd vrolijk.

Ik ben van nature heel nieuwsgierig aangelegd.

Af en toe erg druk 😉

Afspraken nakomen.

Ik zou graag een roofvogel willen zijn, heerlijk lijkt het me om te vliegen.

Korfballen en gezelligheid met vrienden en familie.

Terug