Wouter de Kock van Leeuwen Profielfoto

Wouter de Kock van Leeuwen

Commercieel medewerker binnendienst

Ik ben een aanpakker en altijd in voor een gezellig praatje

Over Wouter de Kock van Leeuwen

Ik ben een enthousiaste, leergierige en gedreven binnendienstmedewerker Als ik mijzelf zou moeten beschrijven zou ik zeggen dat ik een aanpakker ben en altijd in ben voor een gezellig praatje.

Ik zorg ervoor dat de agenda van de makelaars druk blijft. Zo plan ik verkoopgesprekken in, rooster ik bezichtigingen in en houd ik contact met andere makelaarskantoren. Ook doe ik veel administratief werk. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de makelaars goed voorbereid naar de verkoopgesprekken gaan en zet ik contracten klaar.

5 vragen aan Wouter de Kock van Leeuwen

In Amsterdam eet ik het liefst bij Morgan & Mees en drink ik het liefst een drankje bij café Hoppe. Dit zijn naar mijn mening de twee beste plekkies.

Ik heb jarenlang in de media gewerkt bij programma’s als The Voice of Holland en Fox Sports. Toen PUUR* op mijn pad kwam zag ik dit als de juiste volgende en leukste stap!

Als ik iets zou mogen veranderen aan mijn appartement, dan zou ik er een dakterras op bouwen. Een dakterras is denk ik het grootste pluspunt van een appartement.

Drinken met vrienden, uit eten gaan en vakanties.

Darkest Hour. En dan vooral het acteerwerk van Gary Oldman.

Terug