Kea Boumanstraat 144, Amsterdam

€ 1.350.000,-
Verkocht onder voorbehoud

Kea Boumanstraat 144, Amsterdam

€ 1.350.000,-
Verkocht onder voorbehoud
Beschrijving
Vergelijkbare woningen

Beschrijving

PUUR* Wonen!
Luxe, uniek en stijlvol afgewerkt familiehuis van 234 m2 gelegen in de kindvriendelijke buurt op Zeeburgereiland met een spectaculair weids uitzicht over het Buiten IJ, IJmeer, de Ransdorpertoren, Amsterdam Noord en de skyline van Durgerdam. Een uitzicht dat nooit zal vervelen met voorbijkomende schepen. Er hangt een fijne en rustige sfeer in de groene straat met picknicktafels aan de overkant en een trampoline voor de kinderen. Er is veel sociaal contact met de buren en daarnaast zijn er volop sport- en speelvoorzieningen in de omgeving.

De woning heeft maar liefst 4 woonlagen met 2 moderne badkamers, 3 toiletten, 2 luxe keukens en 4 buitenruimtes; een dakterras (47 m2) met weids uitzicht, een terras aan de achterzijde (14 m2) en een heerlijke tuin (33 m2) op het zuidwesten. Daarnaast biedt de voortuin (27 m2) de mogelijkheid voor 2 parkeerplekken.

In 2015 is de woning onder architectuur gebouwd en om die reden uniek in z’n soort. Daarbij is aan alles gedacht, zo is het ook energiezuinig (energielabel A++) en geheel gasloos. De hoge raampartijen zorgen voor zeer lichte ruimtes met een levend schilderij als uitzicht dat terug te zien is op elke verdieping. De spiltrap naar de eerste verdieping en de betonnen trap in de hal geven een mooi lijnenspel weer en zorgen voor een speels en bijzonder ruimtelijk effect. De woning is stijlvol afgewerkt met kwalitatieve materialen en is voorzien van veel inbouwkasten. Er is genoeg ruimte om hier eventueel met drie generaties te kunnen wonen (kangoeroewoning). Er zijn geen draagmuren in de woning aanwezig, waardoor de indeling gemakkelijk gewijzigd kan worden. Mede door de luxe afwerking en oog voor ieder detail is deze bijzondere high-end woning direct te betrekken!

*** See English text below ***

Tussen de fotopresentatie vindt u ook de plattegronden, zodat u direct kunt zien wat elke verdieping te bieden heeft.

INDELING
Begane grond *LIVING MET SLAAPKAMER, BADKAMER EN TUIN
Via de voordeur arriveert u in de ruime hal voorzien van een op maat gemaakte notenhouten inbouwkast. Hier loopt u de lichte woonkeuken binnen met een grote keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals o.a. een Quooker combi kraan, combi-oven met warmhoudlade, inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap (SIEMENS). De gezellige eetkamer met inbouwkast, eveneens voorzien van notenhout, geeft warmte en sfeer aan deze ruimte. In de kast is een aansluiting voor een wasmachine mogelijk. De tuin is bereikbaar via een schuifpui vanuit de woning en is fraai aangelegd met tegels en een mooie groene schutting.

De begane grond is zo ingericht dat u niet meer hoeft te verhuizen. Aan de voorzijde vindt u een slaapkamer die nu als werkkamer fungeert. Centraal van deze verdieping zit de badkamer die voorzien is van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Met deze voorzieningen maakt het de verdieping levensloopbestendig, u hoeft geen trap meer op.

Eerste verdieping *LIVING MET OPENHAARD EN GEWELDIG UITZICHT
De prachtige spiltrap brengt u bij de ‘living’ op de eerste verdieping. Ook via de betonnen trap in de hal is deze verdieping te betreden. Het prachtige uitzicht valt direct op en door het hoge plafond en de enorme raampartijen ontstaat er veel licht in de woning. Wat u hier ziet is spectaculair! Er is een open haard om heerlijk bij te relaxen tijdens de koude dagen. Eveneens vindt u op deze verdieping een separaat toilet en ingebouwde op maat gemaakte boekenkast.

Tweede verdieping *DRIE SLAAPKAMERS EN BADKAMER
Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd; één aan de achterzijde en twee aan de voorzijde. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Centraal bevindt zich de badkamer die is voorzien van ligbad, wastafelmeubel, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine/droger. Naast de badkamer bevindt zich een separaat toilet. In de lange hal van 9 meter zit een inbouwkast voor extra opbergruimte. Een centraal gelegen schuifdeur biedt de mogelijkheid om de badkamer en slaapkamers tezamen met de bovenste verdieping te scheiden van de onderste verdiepingen. Ook vanaf deze verdieping ziet u het bijzondere effect van de betonnen trappen die als het ware in elkaar overlopen. Een architectonisch schouwspel.

Derde verdieping *LIVING MET HOUTKACHEL EN TERRAS
Hier bevindt zich de tweede woonkamer met keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, een Quooker combi kraan en een combimagnetron (AEG). Aan de voorzijde van deze verdieping treffen we de woonkamer, die erg warm en huiselijk aanvoelt met houten kachel. Vanuit de achterzijde is via een schuifpui het riante terras te betreden. Deze is gelegen op het zuidwesten. Hier is het met de zonnige dagen goed vertoeven en waant u zich in een oase van rust. De derde verdieping biedt tevens de mogelijkheid om deze in te richten als een extra grote slaapkamer met ensuite badkamer.

Vierde verdieping *DAKTERRAS
Last but not least: het dakterras van 15 m2 is via een elektrisch dakluik te betreden. Dit dakterras biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het geweldige uitzicht. Op een zomerse dag schijnt hier de hele dag door de zon, waardoor het terras zich perfect leent voor zowel een rustig ontbijt met het gezin als een gezellige BBQ met vrienden. Daarnaast liggen er op het dak 8 zonnepanelen.

EXTRA
Op de begane grond ligt een gietvloer en op de eerste, tweede en derde verdieping een geoliede eikenhouten vloer. Samen met de hoogwaardige isolatie, de HR++ en triple beglazing betreft het hier dan ook een energiezuinige woning. Het hele huis is voorzien van dimbare inbouwspots die via een KNX domotica systeem centraal en decentraal zijn te bedienen. Het systeem is opgedeeld in 2 delen met elk een eigen thermostaat voor de vloerverwarming en een eigen intercomsysteem.

OMGEVING
De woning ligt binnen de ring op het Zeeburgereiland dat is omgeven door water en natuur. Het heeft de sfeer en warmte van een dorp, maar de voorzieningen van een stad met alles binnen handbereik. Er zijn meerdere horecagelegenheden; Restaurant Haddock, Kaap en Espressofabriek voor een lekker kopje koffie. Het is uitstekend wonen voor een gezin met een basisschool, kinderdagverblijf, twee bso’s, en veel speel- en sportvoorzieningen (skatepark, padelbaan en voetbalveld) in de directe omgeving. Ook praktische voorzieningen zoals twee gezondheidscentra, politiebureau, tandartsen en een apotheek zijn in de wijk aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de Albert Heijn om de hoek en via de Schellingwouderbrug kom u aan bij Landmarkt voor verse en duurzame producten. Ook kunt u richting IJburg of de Indische buurt voor nog meer winkelaanbod.

Sneltram 26 bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand en brengt u binnen 11 minuten op Amsterdam Centraal. Met de auto bent u binnen een minuut op de ring of binnen enkele minuten in het Oostelijk havengebied, de hippe Javastraat of de Czaar Peter buurt.

ERFPACHT
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht. Het tijdvak loopt tot en met 16 oktober 2063 en wordt jaarlijks geïndexeerd. De jaarlijkse canon voor 2023 bedraagt € 5.632,- en is aftrekbaar. De overstap eeuwigdurende erfpacht is tijdig aangevraagd (aanbod nog niet ontvangen) met aanspraak op de gunstige voorwaarden.

BIJZONDERHEDEN
* Woonoppervlakte van 234 m2;
* Onder architectuur gebouwd in 2015;
* Mogelijkheid tot gebruik van een kangoeroewoning (alle voorzieningen zijn aanwezig);
* 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en 2 keukens;
* 4 buitenruimtes: dakterras (47 m2), terras (14 m2), voor- (27 m2) en achtertuin (33 m2) op het zuidwesten;
* Veel raampartijen met waanzinnig uitzicht en hoge plafonds die zorgen voor veel licht in de woning;
* Hoogwaardige materialen gebruikt, zoals notenhout, design kranen en Schuco kozijnen;
* 2 haarden; Kalfire Heat Pure inbouw open haard met glazen liftdeur en design achterwand en duurzame Zweedse Houtkachel Contura 850;
* Energiezuinige A++ en gasloze woning;
* verwarming en warm water middels stadsverwarming;
* Via een KNX domotica systeem is de verlichting en vloerverwarming te reguleren;
* Vloerverwarming is aanwezig op alle verdiepingen en in alle vertrekken;
* Voorzijde is voorzien van triple glas en achterzijde dubbelglas;
* 8 zonnepanelen op het dak;
* Alarmsysteem aanwezig;
* Elektrisch bedienbaar dakluik;
* Er zijn geen draagmuren aanwezig, waardoor de indeling gemakkelijk gewijzigd kan worden;
* Levensloop bestendige begane grond, van alle gemakken voorzien;
* Ruimtelijke opzet van de woning is zo opgezet dat deze de mogelijkheid biedt tot het splitsen van de woning;
* Kindvriendelijke buurt met veel voorzieningen en faciliteiten;
* oplevering in overleg.
———————————————————————–
PUUR* Living!
Luxurious, unique and stylishly finished family house of 234 m2 is located in the child-friendly neighborhood on Zeeburgereiland with a spectacular panoramic view of the Buiten IJ, IJmeer, the Ransdorpertoren tower, Amsterdam North and the skyline of Durgerdam. A view that never gets boring. There is a nice and quiet atmosphere in the green street with picnic tables across the street and a trampoline for the children. There is a lot of social contact with neighbors and in addition there are plenty of sports and play facilities in the area.

The house has 4 floors (!) with 2 modern bathrooms, 3 toilets, 2 luxury kitchens and 4 outdoor spaces; a roof terrace (47 m2) with panoramic views, a rear terrace (14 m2) and a lovely garden (33 m2) on the South-West. In addition, the front garden (27 m2) offers the possibility of 2 parking spaces.

In 2015 the house was built under architecture and for that reason unique in its kind. Everything has been thought of, as it is also energy efficient (energy label A++) and completely gas-free. The high windows create very bright spaces with a living painting as a view that can be seen on every floor. The spiral staircase to the second floor and the concrete stairs in the hallway display a beautiful pattern of lines and create a playful and particularly spacious effect. The house is stylishly finished with quality materials and has many built-in closets. There is enough space to potentially live here with three generations (kangaroo home). There are no structural walls in the house, so the layout can easily be changed. Due to the luxurious finish and eye for detail, this special high-end house can be moved in immediately!

LAYOUT
Ground floor *LIVING ROOM WITH BEDROOM, BATHROOM AND GARDEN
Through the front door you arrive in the spacious hall with a custom made walnut wardrobe. Here you walk into the bright living kitchen with a large kitchen with all amenities, including a Quooker combination faucet, combination oven with warming drawer, induction hob, dishwasher and hood (SIEMENS). The cozy dining room with built-in closet, also made of walnut, adds warmth and ambiance to this space. The garden is accessible through a sliding door from the house and is beautifully landscaped with tiles and a nice green fence. The ground floor is designed in a way that you won’t have to move. At the front you will find a bedroom that now serves as a study. Central to this floor is the bathroom that has a walk-in shower, toilet and sink cabinet. With these amenities, it makes the floor lifelong-proof, with no need to climb the stairs.

First floor *LIVING WITH FURNITURE AND GORGEOUS VIEWS
The beautiful spiral staircase brings you to the “living room” on the second floor. Also via the concrete stairs in the hall this floor can be entered. The beautiful view is immediately striking and the high ceiling and huge windows create a lot of light in the house. What you see here is spectacular! There is a fireplace to relax during the cold days. Also on this floor you will find a separate toilet and built-in custom made bookcase.

Second floor *THREE BEDROOMS AND BATHROOM
Three bedrooms are located on the second floor; one at the rear and two at the front. The two large bedrooms have fitted wardrobes. Centrally located is the bathroom which is equipped with a bathtub, sink cabinet, walk-in shower and connection for washer/dryer. Next to the bathroom is a separate toilet. In the long hall of 9 meters is a built-in closet for extra storage space. A centrally located sliding door allows you to separate the bathroom and bedrooms along with the upper floor from the lower floors.

Third floor *LIVING WITH WOOD CHIMNEY AND TERRACE
Here is the second living room with kitchen. The kitchen is equipped with an induction cooktop, a Quooker combination faucet and a combination microwave (AEG). At the front we find the living room, which feels very warm and homey due to the wooden stove. Through a sliding door you enter the spacious terrace. This is located on the South-West. On sunny days this is a good place to relax and enjoy an oasis of tranquility. The third floor also has the possibility to be converted into an extra large bedroom with ensuite bathroom.

Fourth floor *ROOF TERRACE
Last but not least, the 15 m2 roof terrace can be accessed through an electric roof hatch. On a summer day the sun shines here all day long, which makes the terrace perfect for both a quiet breakfast with the family and a cozy BBQ with friends. In addition, there are 8 solar panels on the roof.

PROPERTY
The property is located on municipal ground lease. The period runs until October 16, 2063 and is indexed annually. The annual canon for 2023 is € 5,632 and is deductible. The transfer of perpetual ground lease has been timely requested (offer not yet received) with the entitlement to the favorable conditions.

DETAILS
* Living area of 234 m2;
* Built under architecture in 2015;
* Possibility of a kangaroo home (all facilities are available);
* 4 bedrooms, 2 bathrooms, 3 toilets and 2 kitchens;
* 4 outdoor spaces: roof terrace (47 m2), terrace (14 m2), front (27 m2) and backyard (33 m2) facing southwest;
* Many windows with amazing views and high ceilings that provide lots of light in the house;
* High quality materials are used, such as walnut, designer faucets and Schuco window frames;
* 2 fireplaces; Kalfire Heat Pure built-in fireplace with glass elevator door and designer back wall and durable Swedish Wood stove Contura 850;
* Energy efficient A++ and a gas-free home;
* Heating and hot water through district heating;
* Through a KNX domotica system the lighting and floor heating can be regulated;
* Underfloor heating is present on all floors and in all rooms;
* Front is equipped with triple glazing and rear double glazing;
* 8 solar panels on the roof;
* Alarm system available;
* Electric roof hatch;
* There are no supporting walls, so the layout can easily be changed;
* Life-proof first floor, fully equipped;
* Spacious design of the house in such a way that it offers the possibility of splitting the house;
* Child-friendly neighborhood with many amenities and facilities;
* Delivery in consultation.

Ontdek deze woning met eigen ogen

Paula Couwenbergh Profielfoto

Paula Couwenbergh

PUUR Makelaars Amsterdam

Plan een bezichtigingDeel met whatsapp

Algemeen

Koopprijs
1.350.000
Plaats
Amsterdam
Status
Verkocht onder voorbehoud
Buurt
RI Oost terrein
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Woonoppervlakte
234 m2
Perceel oppervlakte
130 m2
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater
Bouwjaar
2015
Isolatie
Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, Driedubbel glas
Type verwarming
Stadsverwarming
Onderhoud buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, alarminstallatie, TV kabel, Schuifpui, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Energieklasse
A++
Soort dak
Plat dak
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Woning type
Woonhuis

Video's

Plattegronden

Vergelijkbare woningen

Bloemendaalseweg 143

Bloemendaal

277 m2
4
Herenhuis

Wonen / combinatie wonen & werken / belegging etc. Aan de rand van de dorpskern ligt dit royale, zo te…

€1.350.000

Beschikbaar

Sixlaan 15

Hillegom

309 m2
5
Villa

Wonen in een statige, zo te betrekken, vrijstaande villa met ruimte voor het hele gezin Gelegen aan de meest karakteristieke…

€1.425.000

Beschikbaar

Bronsteeweg 104

Heemstede

173 m2
4
Villa

Voor de deur is het al liefde op het eerste gezicht en dan ben je nog niet eens binnen geweest!…

€1.289.000

Beschikbaar

Ontdek deze woning met eigen ogen

Paula Couwenbergh Profielfoto

Paula Couwenbergh

PUUR Makelaars Amsterdam

Plan een bezichtigingDeel met whatsapp

Krijg tips en bekijk als eerste ons meest recente aanbod.