Meerwaarde services

PUUR* makelaars - voor meerwaarde

Bij PUUR* gaan we verder dan alleen aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Wij helpen, adviseren en blijven betrokken bij het optimaliseren van de waarde van je grootste bezit; jouw woning. Of het nu over verbouwingen, stylen, verduurzamen, vergunningen, onderzoeken, (her)financieren of aanpassen van je woning gaat, wij helpen je graag met het vinden van de juiste oplossing, de juiste leverancier en uiteindelijk het realiseren van het meeste woonplezier.

Onze diensten

Verhuur

Onze speciale verhuurtak PUUR* Verhuur & beheer ondersteunt mensen bij de verhuur van hun woning en bij de zoektocht naar de ideale huurwoning.

Stille verkoop

Verkoop jouw huis discreet via een stille verkoop. Of heb je interesse in onze stille verkoop woningen? Vraag dan om toegang.

Aansluitingen Regelen

Jouw woning is pas gebruiksklaar nadat o.a. elektriciteit, water, internet, en televisie zijn aangesloten. Wil je geen gedoe? Wij helpen je.

Taxatie

Een taxatie die aan alle wettelijke eisen en regels voldoet en die wordt uitgevoerd volgens de NEN 2580. Snel, goed en transparant.

Aankoopmakelaar

Jouw eigen aankoopmakelaar voor onafhankelijk advies. Zo ben je zeker van een realistische kijk op jouw droomwoning en een zorgeloze aankoop.

Verkoopmakelaar

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht en tegen de beste voorwaarden.

Verduurzaming Advies

Bespaar energiekosten, help de natuur en verhoog de waarde van uw huis met het verduurzaming advies van PUUR*.

Verbouwing

Wil jij jouw huis renoveren en de waarde ervan verhogen? Bij PUUR* Makelaars helpen we je graag met onze geselecteerde partners om de waarde en het woongenot zo optimaal mogelijk te verhogen.

Wat zeggen onze klanten

De samenwerking met PUUR Makelaars is boven onze verwachtingen geweest. Vanaf taxatie t/m verkoop is alles perfect verlopen. We werden tijdens het verkoopproces volledig op de hoogte gehouden. Zelfs toen er even geschakeld moest worden, werden wij volledige geadviseerd in de vervolg stappen en nieuwe keuzes die gemaakt moesten worden. Heel fijn contact en altijd bereikbaar. Snelle verkoop met een mooie uitkomst. Dat is wat je wilt en kunt verwachten van PUUR Makelaars.
Wij zijn heel tevreden over Puur Makelaars. Zij hebben ons begeleid bij de koop van onze nieuwe woning (Maarten) en de verkoop van onze woning (Onno). Beide processen zijn professioneel, helemaal correct en ook prettig verlopen. Ook de contacten met hun collega's op kantoor verliepen altijd heel fijn en correct. Wij raden Puur Makelaars dan ook van harte aan als je een huis gaat kopen en/of verkopen.
Puur Haarlem-Noord is absolutely fantastic! They are a very professional, extremely responsive and very client-centric team, who really think along. We have dealt with them on 2 separate occasions and both experiences have been excellent. They will assist in getting you the house that you want or sell yours really well. Absolutely recommend.
Wij hebben ons appartement verkocht met de hulp van PUUR Makelaars. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en fijn. Heldere informatie, goede begeleiding, altijd klaar met advies en raad. Wij zijn ontzettend blij dat we voor PUUR hebben gekozen. Dank jullie wel team PUUR!
Vanaf eerste intake bij bespreken wensen en eisen tot en met definitieve oplevering zeer professioneel, deskundig en flexibel kantoor. Met name Julie van de Poll en Larissa Kraakman hebben als team voor ons veel werk verzet gezien de vele bezoeken. Ook de invallers waaronder Jeroen laten bij alle afspraken hun kennis en ervaring gezien waardoor ik iedereen hen kan aanbevelen bij de zoektocht naar een woning. Dank hiervoor!