Aankoopmakelaar

Werkgebied PUUR* Makelaars

Wij beschikken over de kracht van 6 vestigingen en zijn actief in de regio Kennemerland, Groot Amsterdam en ‘t-Gooi. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Amsterdam, Aerdenhout, Bloemendaal, Bussum, Haarlem en Heemstede.

De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt voor een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Bekijk onze vestigingen

Woningaanbod doorzoeken en volgen

Wil je direct ons aanbod doorzoeken? Ga dan naar onze zoekpagina, volg ons aanbod op Instagram, of ontvang notificaties via e-mail.

Bekijk ons aanbod

Deskundig en professioneel

PUUR* Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dit geeft je extra zekerheid. Daarnaast zijn onze makelaars-taxateurs VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. Wij combineren kwaliteit en kennis. Door onze transparante aanpak hebben wij inmiddels meer dan 2000 woningen succesvol aangekocht!

In de Top 100 woningmakelaardij van het onafhankelijke platform Vastgoed, eindigt PUUR* Makelaars op nummer 1 (2017) in de regio Zuid-Kennemerland. Landelijk eindigt PUUR* Makelaars zelfs op positie 23.

Wat zeggen onze klanten

PUUR Makelaars (Jeroen Visser & team) heeft ons zeer goed begeleid bij de aankoop van ons nieuwe huis; alles werd indien gewenst uit handen genomen: bouwkundige keuring, taxatie, aansturen (heler prettige) notaris. Ook de "back office" werkt "geruisloos". De prijs/KWALITEIT verhouding is uitstekend.
Vanaf eerste intake bij bespreken wensen en eisen tot en met definitieve oplevering zeer professioneel, deskundig en flexibel kantoor. Met name Julie van de Poll en Larissa Kraakman hebben als team voor ons veel werk verzet gezien de vele bezoeken. Ook de invallers waaronder Jeroen laten bij alle afspraken hun kennis en ervaring gezien waardoor ik iedereen hen kan aanbevelen bij de zoektocht naar een woning. Dank hiervoor!
Goede service! We hadden een aantal behoorlijk specifieke vereisten toen we op zoek waren naar een appartement en Jeroen slaagde erin om ze allemaal waar te maken en meer. Alles was uiterst efficiënt en ik kon niet gelukkiger zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede makelaar in Amsterdam! :D
Geweldig geholpen en ondersteund in onze aankoop door Fleur! Erg tevreden.
Michiel Clous Profielfoto
Rutger Spiering Profielfoto
Onno Scholten Profielfoto
Claire van der Vooren Profielfoto

Eerlijk advies over het kopen van uw droomhuis.