Claire van der Vooren Profielfoto

Claire van der Vooren

Kandidaat Register-Makelaar/Taxateur

“ Mijn favoriet plek is het strand. In de zomer lekker genieten van het mooie weer en in de winter met een warme jas het Nederlandse weer trotseren. ”

Over Claire van der Vooren

Al bijna 9 jaar alweer neem ik deel uit van het onwijs leuke PUUR* Makelaars team. Ik heb hier vanaf dag 1 zoveel dingen geleerd en tot op de dag van vandaag nog steeds. De makelaardij is nooit hetzelfde. Sinds enige tijd mag ik ook de titel KRMT achter mijn naam benoemen en daar ben ik heel blij mee en trots op!!

Ik ben mijn carrière gestart in de horeca. Hier heb ik ook voor gestudeerd. Het plan was om samen met mijn broer Patrick, het Grand Café van mijn vader over te nemen. Hoeveel ik van deze zaak hou, vond ik het toch tijd voor iets anders. Omdat de makelaardij mij altijd al heeft aangesproken, ben ik uiteindelijk overgestapt. En daar heb ik geen spijt van, want ik leer elke dag nieuwe dingen.

5 vragen aan Claire van der Vooren

Ik vind de dienstverlening in de makelaar heel belangrijk en daar ligt denk ik echt mijn passie!!
Sportief bezig zijn is ook zeker mijn passie. En niet te vergeten familie en vrienden.

Grote woonkamer met een mooie grote eettafel, waar lekker veel mensen aan kunnen zitten. Gezellig kletsen, wijntjes drinken en dineren. Ook een grote tuin mag in mijn droomhuis niet ontbreken.

Natuurlijk het strand. Echt superfijn dat het strand zo dichtbij is. In de zomer lekker genieten van het mooie weer en in de winter met een warme jas het Nederlandse weer trotseren. Maar ook in mijn vertrouwde Heemstede voel ik mij helemaal thuis. Ik vind het een heel erg gezellig dorpje.

Dat ik hier ontzettend veel nieuwe dingen heb geleerd.

Terug