Over PUUR* Makelaars

Leer ons beter kennen

Bloemendaal

Over de vestiging

Bloemendaal is een aantrekkelijke plaats om te wonen. Er zijn veel verschillende buurten die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben. Onze makelaars kennen deze buurten en de regio, als geen ander en zijn daardoor in staat om het beste advies te geven: zowel bij de aankoop, als hij de verkoop van een huis. Hierdoor zullen wij altijd het beste resultaat realiseren.

Alleen professionals
PUUR* Makelaars Bloemendaal heeft een team van zeer ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers. Zij zorgen er altijd voor dat onze klanten op de hoogte zijn van hetgeen wij doen en vooral waarom. Ons team zorgt voor een zorgeloze aankoop, of verkoop van een huis. En natuurlijk altijd tegen de beste voorwaarden!

Onze werkwijze
Vanaf het eerste gesprek tot het champagnemoment zijn wij een partner voor je. We luisteren naar jouw wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen we erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk voor jou beter uitpakt.

Gedurende het hele aan- of verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. We nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

Waar vind je ons in Bloemendaal?
Het kantoor van PUUR* Makelaars Bloemendaal is gevestigd aan de Bloemendaalseweg nummer 123-B.

Openbaar vervoer
Je kunt ook met de bus naar ons kantoor komen. Lijn 481 stopt vlak in de buurt. Stap uit bij halte De Rijp en loop via de Bloemendaalseweg in de richting van de winkelstraat. Na ongeveer 100 meter zie je aan je rechterhand ons kantoor.

Buiten kantoortijden

Buiten kantoortijden werken wij graag op afspraak. Bezichtigen kan van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag!

Parkeren

Het is mogelijk om je auto rondom onze vestiging (betaald) te parkeren in de parkeerhavens. In de nabijgelegen straten is het op veel plaatsen gratis parkeren.

Openingstijden

Maandag

08:30 - 17:30

Dinsdag

08:30 - 17:30

Woensdag

08:30 - 17:30

Donderdag

08:30 - 17:30

Vrijdag

08:30 - 17:30

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

4.7
Google reviews
9.5
Funda
9.7
Klanten vertellen
309
Aantal beoordelingen

Ons team

Cisca M. Jansen

Partner en Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Vestiging

Bloemendaal

Cisca Janssen ProfielfotoCisca Janssen GIF
Claire van der Vooren

Kandidaat Register-Makelaar/Taxateur

Vestiging

Bloemendaal

Claire van der Vooren ProfielfotoClaire van der Vooren GIF
Marcella Strengholt

Commercieel medewerker binnendienst

Vestiging

Bloemendaal

Marcella Strengholt ProfielfotoMarcella Strengholt GIF
Wendy M. Veldhuis

Partner en Register Makelaar Register Taxateur

Vestiging

Bloemendaal

Wendy M. Veldhuis ProfielfotoWendy M. Veldhuis GIF

Meest recente aanbod

Brederodelaan 84

Bloemendaal

220 m2
4
Villa

Wonen met mogelijkheden Vanuit je huis direct het park in wandelen, deze vrijstaande villa met riante uitbouw en zonnige tuin…

€1.325.000,-  k.k.

Beschikbaar

Harddraverslaan 35

Santpoort-Zuid

290 m2
4
Herenhuis

Een echt gezinshuis met een overweldigende ruimte voor iedereen! Deze riant uitgebouwde halfvrijstaande gezinsvilla heeft een zonnige tuin en vrijstaand…

€1.615.000,-  k.k.

Beschikbaar

Kennemerweg 6

Bloemendaal

298 m2
8
Villa

Geniet van vrijstaand wonen met een overvloed aan privacy in deze prachtige villa, perfect gelegen op een zonnig perceel van…

€2.525.000,-  k.k.

Beschikbaar