Marcella Strengholt Profielfoto

Marcella Strengholt

Commercieel medewerker binnendienst

Op de vestigingen in Bloemendaal en Heemstede ben ik verantwoordelijk voor de presentaties van de woningen die wij in de verkoop krijgen.

Over Marcella Strengholt

Op de vestiging in Bloemendaal ben ik verantwoordelijk  voor de presentaties van de woningen die wij in de verkoop krijgen.

Mijn werkervaring

Mijn eerste werkervaring in de makelaardij is 26 jaar geleden in Heemstede. In Heemstede heb ik bij twee makelaarskantoren gewerkt. Vanaf 2001 ben ik bij een makelaarskantoor in Haarlem terecht gekomen. Vanaf die tijd werk ik o.a. samen met Cisca Jansen. Sinds een aantal jaren horen wij bij het Puur team. Ook een aantal andere collega’s die bij Puur* werken ken ik vanuit die tijd uit Haarlem. 

5 vragen aan Marcella Strengholt

Mijn favoriete plek is het strand van Zandvoort. En dan in het bijzonder zomers in de ochtend en aan het einde van de middag. ‘s Ochtends schijnt de zon net over de duinen, het strand is nog heerlijk rustig en begint zich heel langzaam te vullen met allemaal vrolijke mensen die van een zonnige stranddag gaan genieten. En aan het einde van de middag omdat het dan gewoon genieten is van de zon die prachtig op de zee glinstert. Maar ook ’s winters vind ik het heerlijk om er met de hond te wandelen, om er uit te waaien en daarna nog even wat te eten en te drinken. Gelukkig kan dat tegenwoordig het hele jaar door in een van de permanente strandtenten. Maar ga je het zoeken buiten Nederland dan ben ik toch ook best verliefd geworden op Mallorca.

Tja een paar miljoen dat moet zeker niet moeilijk zijn om uit te geven. Ik zou eerst ons huis verbouwen tot droomhuis of op zoek gaan naar een huis met iets meer tuin wat wij helemaal anno nu tot ons droomhuis kunnen verbouwen. Maar uiteraard blijft er dan nog genoeg geld over en dat zal ook zeker uitgegeven gaan worden aan reizen, lekker uiteten en alles wat je verder blij kan maken in het leven

Het meest dankbaar ben ik met onze dochter. Echt een mooi cadeautje!

Mijn droomhuis is niet groot maar wel heel gezellig, knus en sfeervol. De woonkamer met de woonkeuken zijn lekker ruim en zijn voorzien van een houtkachel. Buiten zou een ruime oprit aan de voorzijde fijn zijn en achter een grote, diepe tuin waar je heerlijk in de zon kan zitten en eventueel de schaduw kan op zoeken. De tuin heeft altijd een groen gazon, hoge boompartijen, een veranda en een verwarmd zwembad.

Mijn gezin maakt mij zeker blij in het leven. En natuurlijk ook alle gezellige momenten met mensen die mij lief zijn. En niet te vergeten de fijne vakanties, een dagje zonnen op het strand, een wandeling, even een hapje ergens eten of een drankje op het terras. Eigenlijk ben ik dankbaar voor heel veel fijne momentjes

Terug