Verkoopmakelaar

Werkgebied PUUR* Makelaars

Wij beschikken over de kracht van 6 vestigingen en zijn actief in de regio Kennemerland, Groot Amsterdam en ‘t-Gooi. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Amsterdam, Aerdenhout, Bloemendaal, Bussum, Haarlem en Heemstede.

De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt voor een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Bekijk onze vestigingen

Woningaanbod doorzoeken en volgen

Wil je direct ons aanbod doorzoeken? Ga dan naar onze zoekpagina, volg ons aanbod op Instagram, of ontvang notificaties via e-mail.

Bekijk ons aanbod

Deskundig en professioneel

PUUR* Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Dit geeft je extra zekerheid. Daarnaast zijn onze makelaars-taxateurs VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. Wij combineren kwaliteit en kennis. Door onze transparante aanpak hebben wij inmiddels meer dan 2000 woningen succesvol aangekocht!

In de Top 100 woningmakelaardij van het onafhankelijke platform Vastgoed, eindigt PUUR* Makelaars op nummer 1 (2017) in de regio Zuid-Kennemerland. Landelijk eindigt PUUR* Makelaars zelfs op positie 23.

Wat zeggen onze klanten

Julie was super hulpzaam. Ze was altijd beschikbaar, duidelijke communicatie, en goede service gegeven. Ik ben ZEER tevreden dat ik PUUR Amsterdam heb gekozen.
Persoonlijk en professioneel, hele fijne begeleiding in alle stappen van het verkoopproces. Snel schakelen met oog voor detail, geeft ruimte en vertrouwen, regelt wat nodig is en levert uiteindelijk boven verwachting. Top team, speciale dank aan Paula Couwenbergh. Recommended!
Jeroen van Puur makelaars heeft, tijdens de verkoop van ons huis, veel zorgen uit handen kunnen nemen. Door zijn jarenlange ervaring en kennis kon hij ons goed adviseren en helpen wat betreft een aantal onvoorziene issues en obstakels.
Erg fijne makelaar, die je met raad en daad bijstaat en hard voor je loopt. Goede service en afhandeling en prettig en vriendelijk contact. Tevens uitstekende suggesties om verkoop te optimaliseren qua voortgang en verkoopprijs. Van harte aanbevolen.
De communicatie was heel fijn, flexibel en direct. Anne-Fleur heeft ons goed geholpen en geadviseerd met de verkoop en was nauw betrokken bij alle stappen in het proces.
Femmy Scholte Profielfoto
Wendy M. Veldhuis Profielfoto

Kies voor een snelle, stressloze verkoop.