Cisca Janssen Profielfoto

Cisca M. Jansen

Partner en Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Het vak makelaar stroomt door mijn bloed: mijn werk is mijn hobby.

Over Cisca M. Jansen

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het onroerend goed en ken dus de klappen van de zweep. Daarnaast ben ik oplossingsgericht, recht toe recht aan, het is goed of niet goed, doelgericht, meedenkend (individueel advies) en zoals ze in Rotterdam zeggen: “Niet lullen maar poetsen”. Het vak makelaar stroomt door mijn bloed: mijn werk is mijn hobby.

MIJN SPECIALISMEN

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Nieuwbouw

VOOR DEZE BUURTEN EN WIJKEN BEN IK SPECIALIST

Doordat ik ruim 30 jaar in de makelaardij werkzaam ben, is Kennemerland met al zijn buurten, straten/lanen en met al zijn voors en tegens mij als geen ander bekend. Maar mijn specialisme ligt toch wel in de Gemeente Bloemendaal. Dat komt omdat ik hier al heel lang woon en omdat mijn kinderen hier op school en sport zitten. Verder heb ik mijn sociale netwerk in deze regio en ben ik werkzaam vanuit het PUUR* Makelaars kantoor Bloemendaal.

MIJN WERKERVARING

Voor mijn twintigste ben ik begonnen in het makelaarsvak. Ik heb daarvoor nog een periode in Londen en Zwitserland gewoond. Op mijn drieëntwintigste ben ik mede-eigenaar geworden van een makelaarskantoor in Haarlem. Dat kantoor hebben we destijds uit laten groeien tot een toonaangevend kantoor (2x).
Na mijn 40ste levensjaar heb ik samen met mijn compagnon John van Ommeren, de handen ineengeslagen met de eigenaren van PUUR* Makelaars: Baron Frederik van Till en Ralf van Schagen. Samen bouwen we verder aan PUUR* Makelaars met nu vier vestigingen (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Amsterdam).

Ons motto is: “Als je niet kunt delen, kan je ook nooit vermenigvuldigen”.

Mijn opleiding

  • Atheneum, Makelaarsopleiding

5 vragen aan Cisca M. Jansen

Het onmogelijke mogelijk maken.

Dat vind ik eigenlijk wel een moeilijke vraag, want ik heb zoveel verschillende huizen gezien die echt zo te gek zijn dat ik er ook zelf zou kunnen wonen. Ik kan een oud karakteristiek huis waar je nog alles aan moet doen, geweldig vinden. Maar een bungalow uit de jaren 70 kan ook helemaal tof zijn / dan wel worden. Wat ik persoonlijk wel belangrijk vind is dat het huis qua aantal m2 woonoppervlak, in balans is met de bijbehorende grond.

Vooral het afgelopen jaar zie ik het besef groeien dat milieu en CO2 uitstoot belangrijke factoren zijn. Zowel bij kopers als verkopers. Toen ik net begon als makelaar speelde dubbel glas of isolatie nog helemaal niet zo’n rol. Toen was de leeftijd van een cv-ketel belangrijker, om maar wat te noemen. We krijgen nu veel meer vragen over de isolatie van woningen, over warmtepompen en zonnepanelen. Uiteraard speelt de stijgende energieprijs daar ook een rol bij. Mensen gaan het steeds duidelijker in hun portemonnee voelen. Maar ze zien ook het maatschappelijk belang, en de het belang van verduurzaming voor de toekomst voor onze kinderen.

De regio Kennemerland vanwege de groene omgeving, het strand, de duinen, de ruime schoolkeuzes en meer dan voldoende sportfaciliteiten. Daarnaast door de gevarieerde woningen en bouwstijlen. Het merendeel van de huizen is ruim opgezet, goed onderhouden en het is een veilige omgeving. Zeker ook een grote plus is dat je in een half uurtje op Schiphol dan wel in Amsterdam bent. ‘s Avonds even lekker in Amsterdam eten is geen enkel probleem of heerlijk je hond (dan wel jezelf uitlaten) op het strand. Kennemerland is mijn topplek door de “way of living”.

Ons TEAM en de synergie tussen onze kantoren. Al onze mensen hebben op hun manier passie voor het vak en voor het bedrijf PUUR* Makelaars.

Terug