Ralf B. Van Schagen Profielfoto

Ralf B. van Schagen

Partner en Register Makelaar Register Taxateur nieuwbouw

We stoppen pas als het doel is gehaald!

Over Ralf B. van Schagen

Ik denk in praktische oplossingen met een creatieve geest. Daarnaast ben ik erg doelgericht: “We stoppen pas als het doel is gehaald”. Uiteraard gaat dit op een menselijke wijze waarbij humor, respect, kennis, doorzetten en vertrouwen kernwaarden zijn.

Mijn expertisen

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Taxaties
  • Nieuwbouw

Specialist nieuwbouw

Ik ben multifunctioneel opgeleid en op alle gebieden inzetbaar, maar ik heb mij vanaf het begin van mijn carrière gespecialiseerd in het adviseren bij de herontwikkeling van bestaande gebouwen en nieuwbouw. De afgelopen jaren hebben wij met ons kantoor mooie projecten namens onze opdrachtgever mogen verkopen. Ik denk aan Park Wimbledon in Overveen, Land in Zicht in Haarlem, de voormalige Maria Stichting in Haarlem.

Op dit moment zijn er nog diverse projecten in voorbereiding. De uitdaging blijft altijd de juiste woning te creëren voor de locatie. Met een open visie en gedegen markt kennis kunnen wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever een eervolle bijdrage leveren aan de realisatie van projecten.

Mijn werkervaring

Na mijn studie HBO Management, Economie en Recht ben ik direct gestart in de makelaardij. Na 7 jaar heel veel leren en werken bij een destijds toonaangevend kantoor waren er twee keuzes: Partner worden of Partner zijn. Ik koos voor het laatste en ben samen met Frederik gaan bouwen aan ons bedrijf PUUR* Makelaars. Wat er nu staat komt voort uit hard werken gemixt met visie, eerlijkheid en vertrouwen.

Mijn opleiding

  • HBO MER
  • Register Makelaar Taxateur
  • Beëdigd NVM-makelaar
  • 15 jaar praktijk ervaring

5 vragen aan Ralf B. van Schagen

Passie klinkt beladen, maar ik mag toch stellen dat mijn werk mijn passie is. Ik werk elke dag met ontzettend veel plezier. Passie voor onroerend goed met o.a. mooie gebouwen, werken met plezierige mensen die daar ook plezier aan beleven. Werken met- en voor leuke mensen. Uiteraard zijn er daarnaast nog heel veel leuke dingen die ik privé beleef, maar de rode draad is altijd aanwezig waar ik ook kijk.

Mijn favoriete plek in Zuid-Kennemerland is het strand. Het maakt niet uit of de zon schijnt, of dat het stormt of regent. Deze plek ademt kracht en tegelijkertijd rust uit. Ten alle tijde kan ik hier “opladen” en nieuwe inspiratie vinden.

Eigenlijk is dit niet te omschrijven.. een droomhuis op papier is abstract terwijl het uiteindelijke droomhuis ontstaat door een gevoel. Je komt ergens binnen en je voelt direct of het iets is.. Naar mate de jaren vorderen ontstaan daar veelal mooie herinneringen. Dat maakt het vaak tot een droomhuis.

Maar goed om toch wat te dromen… een glijbaan vanuit het huis naar het zwembad lijkt me heerlijk..

PUUR* Makelaars bestaat niet uit ik, maar uit wij. Alle mensen die werken bij PUUR vormen 1 geheel. Wij doen het samen en daar werk ik aan mee….

Terug