Rutger Spiering Profielfoto

Rutger Spiering

Partner en Register Makelaar Register Taxateur

"Mijn favoriete buurt is De Vijfhoek in het centrum van Haarlem. In de kronkelend straatjes bevinden zich leuke restaurantjes en cafés. Er zijn verschillende winkels en leuke pleintjes waar altijd wel wat te doen is."

Over Rutger Spiering

Ik ben een makelaar die graag met de klant meedenkt en duidelijk communiceert. Verder vind ik het erg leuk om te werken met de verschillende typen klanten die er zijn, van de starter die een klein appartement wil tot de mensen die een landgoed zoeken.

Mijn specialiteiten

  • Aankoopmakelaar
  • Verkoopmakelaar
  • Taxaties

Mijn werkgebied

  • Geheel Zuid-Kennemerland

Mijn werkervaring

Van jongs af aan heb ik altijd gewerkt en in mijn studententijd heb ik gewerkt bij Pepperminds. Via hen ben ik in contact gekomen met de makelaardij en ben sinds 2005 werkzaam als makelaar in Haarlem. In 2012 ben ik bij PUUR* makelaars aan de slag gegaan eerst  vanaf de Zijlweg en vanaf 2017 ook vanuit het kantoor aan de Jan Gijzenkade.

Mijn opleiding

  • Commerciële Economie aan de Haarlem Business School
  • Register Makelaar Taxateur bij SVM-NIVO

5 vragen aan Rutger Spiering

Klassieke auto’s

Het openen van het kantoor aan de Jan Gijzenkade en hier samen met leuke collega’s een een succesvol volwassen makelaarskantoor van maken

Een huis in de Vijfhoek met een garage waar ruimte genoeg is voor meerdere klassieke auto’s.

Mijn favoriete buurt is ” De Vijfhoek” in het centrum van Haarlem. In de kronkelend straatjes bevinden zich leuke restaurantjes en cafés. Er zijn verschillende winkels en leuke pleintjes waar altijd wel wat te doen is.

Terug