Mariken van den Berg Profielfoto

Mariken van den Berg

Assistent Register Makelaar Taxateur

“ k ben sterk in het verbinden van mensen.”

Over Mariken van den Berg

Ik ben een enthousiaste Assistent Register Makelaar Taxateur bij PUUR* Makelaars Bussum. Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. Ik organiseer het graag goed voor de klant en ben pas tevreden als de klant tevreden is. Sterk in het verbinden van mensen en ik sta positief in het leven!

Mijn opleiding en werkervaring

Ik heb de opleiding Hogere Europese Beroepen afgerond in de richting Communicatie Management. Mijn werkervaring is zeer divers, maar altijd op communicatief en
organisatorisch gebied.

5 vragen aan Mariken van den Berg

Reizen, lezen en sociale activiteiten met familie en vrienden..

Mijn droomhuis hebben wij net gebouwd in een oude wijk in Naarden. De straat waar wij al 20 jaar wonen en de kans kregen om een groot terrein te kopen. Het is een energie-neutraal huis in oude stijl gebouwd, passend bij de omgeving. Een inpandige veranda waar het hele huis eigenlijk omheen is ontworpen. Een woonkeuken aan de ene kant van het huis en de woonkamer aan de andere kant. Een hele mooie aangeelgde tuin met meerdere zonterrassen, ik hou van de zon! En de zon doet zijn werk, ons huis is voorzien van vele zonnepanelen waardoor wij dus energie-neutraal zijn!

Terug