Onno Scholten Profielfoto

Onno Scholte

Register Makelaar Register Taxateur

Ik ben een enthousiaste makelaar met een grote loyaliteit en ruim 15 jaar praktijkervaring

Over Onno Scholte

Ik ben een enthousiaste en loyale makelaar met ruim 15 jaar praktijkervaring in de makelaarswereld. Mijn werkgebied is Haarlem. Ik bemiddel bij de aankoop en bij de verkoop van woningen. Hierbij ga ik altijd voor een eerlijk advies en het beste resultaat voor de opdrachtgever.

Je kunt mij inschakelen voor

  • De aankoop van een woning (aankoopmakelaar)
  • De verkoop van je woning (verkoopmakelaar)
  • Taxaties

Mijn werkervaring

Ik ben mijn carrière begonnen bij een klein makelaarskantoor in Haarlem. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar een kantoor in Heemstede. Sinds 2008 werk ik met zeer veel plezier bij PUUR* Makelaars in Haarlem.

5 vragen aan Onno Scholte

Mijn favoriete plek is het Garenkokerskwartier dat onder de buurt Zijlweg-Oost valt. Hier woon ik en ook ons kantoor is in deze buurt gevestigd. Het is een mooie buurt met prachtige woningen uit de periode voor 1900. Er woont een leuke mix van bewoners en het is op loopafstand van de stad en het station.

Ik heb niet echt één passie maar wel veel dingen die ik lief, fijn, mooi en leuk vind: gezin, leven, werken, vrije tijd, reizen en surfen.

Ik woon sinds augustus 2014 met mijn vriendin en onze dochter in ons droomhuis! Het is een gemeentelijk monument van voor 1900. We hebben dit huis geheel laten verbouwen naar onze wensen.

Bij PUUR* Makelaars gaat het niet zo zeer om wat je in je eentje bereikt maar we doen het met z’n allen. Ben dus trots op wat WE tot nu toe met Puur bereikt hebben! En we gaan door!!

Terug