Suzanne Kebsch Profielfoto

Suzanne Kebsch – Adelaar

Commercieel medewerker binnendienst

Ik ben een enthousiaste en stressbestendige binnendienstmedewerker.

Over Suzanne Kebsch - Adelaar

Ik ben een enthousiaste en stressbestendige binnendienstmedewerker. Als ik mijzelf zou moeten beschrijven met kernwoorden: sociaal, nauwkeurig en gedreven. Mijn verantwoordelijkheid ligt bij het zorgen voor een goede communicatie binnen het kantoor. Ik plan de afspraken, meld nieuwe woningen aan op de website en op Funda, etc.

Mijn werkervaring

Voor ik bij PUUR* Makelaars ben begonnen heb ik gewerkt als bedrijfsmakelaar. Wat ik ook ontzettend leuk vond, maar de woningmakelaardij sprak mij meer aan.

Mijn opleidingen

Ik heb na mijn middelbare school de opleiding Small Business & Retail Management gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Momenteel ben ik bezig met een opleiding  voor taxateur aan de Academie voor Vastgoed. 

5 vragen aan Suzanne Kebsch - Adelaar

Dat is de Apeboom in Meizhou, China! Wij hebben korte tijd in Meizhou, China gewoond. Daar kan je de allerlekkerste sushi halen!

Heb je even? Nee hoor, wij wonen nu in een heel fijn huis! Wel zou ik in de toekomst een huisje in een zonnig land willen waar al onze vrienden en familie langs kunnen komen.

Ik woon sinds kort in Spaarndam en heb net een verbouwing achter de rug. Alleen de tuin moet nog worden aangelegd. Dit is dus wat ik nog aan wil passen!

Terug