Blog
Makelaar Cisca Jansen in BEAU MONDE

Makelaar Cisca Jansen in BEAU MONDE

Het tijdschrift BEAU MONDE heeft makelaar Cisca Jansen geïnterviewd in de maart-uitgave. Dit delen we natuurlijk graag met je: CISCA JANSEN (49), partner bij PUUR* Makelaars, zat nietsvermoedend met een inbreker in een afgelegen, te bezichtigen villa. Zo begon het "Op mijn negentiende - ik kwam net terug uit Zwitserland waar ik op school zat…

Inhoudsopgave

Screenshot van Cisca in BEA MONDEHet tijdschrift BEAU MONDE heeft makelaar Cisca Jansen geïnterviewd in de maart-uitgave. Dit delen we natuurlijk graag met je:

CISCA JANSEN (49), partner bij PUUR* Makelaars, zat nietsvermoedend met een inbreker in een afgelegen, te bezichtigen villa.

Zo begon het

“Op mijn negentiende – ik kwam net terug uit Zwitserland waar ik op school zat – had mijn moeder een advertentie in de krant gezien van een Haarlems makelaarskantoor en direct een afspraak voor me gemaakt. Nog voordat ik thuis was, hadden ze gebeld dat ze me graag wilden hebben. De volgende dag begon ik in de binnendienst en vanuit die werksituatie heb ik later de makelaarsopleiding gedaan. Op mijn drieëntwintigste werd ik mede-eigenaar van dat kantoor. ”

Miljoenenvilla’s

“Wij verkopen huizen tot ongeveer vijf miljoen euro in de omgeving Bloemendaal, Aerdenhout, maar ook in Amsterdam en in het Gooi. Ik woon en werk al dertig jaar in de omgeving Bloemendaal. Ik ken de regio, de woningen en inwoners. Doordat dit mijn thuis is, kan ik heel goed inschatten wat een huis mag kosten, maar ook gaat opbrengen. Cliché, maar mijn werk is mijn hobby. Het stroomt door mijn bloed. En al heb ik geen blauw bloed, ik bedien dat segment wel.”

Bekende Nederlanders

“Een verschil is dat de afspraak soms door een derde partij wordt gemaakt, maar voor de rest is het net zoals bij ieder ander. Voor diverse bekende Nederlanders en sporters heb ik huizen gekocht en verkocht. Maar ik behandel iedereen hetzelfde: geef advies vanuit mijn hart en leef me goed in de opdrachtgever in. Als je bekend bent, is het prettig als je onder de radar blijft bij het kopen van een huis. Discretie is een groot goed.”

Whislist rich & famous

“Kijk, als je twee miljoen uitgeeft, wil je niet alleen privacy, maar ook luxe. Luxe is niet zozeer een zwembad als wel luxe in afwerking. Of het mooi en doordacht verbouwd is met de juiste materialen. Je ziet snel genoeg of de bewoners last hebben van goede smaak. ”

Bijzondere bezichtigingen

“Ik zou aan geïnteresseerden een afgelegen villa in Bloemendaal laten zien. Omdat ik de afspraak overnam van een collega, was ik er nog niet eerder geweest. Wat een troep is het hier, dacht ik nog toen in binnenkwam. Veel tijd om er over na te denken had ik niet, want ik hoorde de kijkers al bij de voordeur. Toen ik ernaartoe liep stond de deur al wagenwijd open, maar was er niemand te bekennen. Bleek dat een inbreker het huis overhoop had gehaald en op de vlucht was geslagen terwijl ik nietsvermoedend beneden zat.”

Droombestemming

“Zon. Uitzicht op zee. En niet te ver vliegen. Zelf heb ik een soort Pippi Lankous-huis, dus een minimalistische, strakke woning in het buitenland lijkt mij de ideale combinatie. Luxe zit voor mij niet zozeer in geld en materie. Een kop thee van verse geplukte kruiden doet me net zoveel als goede champagne.”

Dit interview met Cisca is oorspronkelijk gepubliceerd in de maart-uitgave van het tijdschrift BEAU MONDE

© Tekst en beeld: BEAU MONDE

Inhoudsopgave

Olaf Severijnse Profielfoto
Marcella Strengholt Profielfoto
Marleen Rombout Profielfoto

Geef jouw huis Meerwaarde, ontvang tips via onze nieuwsbrief!

Gerelateerde posts..

Ralf van Schagen over nieuwbouw in Vastgoedjournaal

Het online platform Vastgoedjournaal.nl interviewde Ralf van Schagen. Ralf is partner en nieuwbouwspecialist van PUUR* Makelaars. Volgens Ralf is nieuwbouw een expertise: “Nieuwbouw van scratch...

Paars in Zandvoort

Het team voor Zandvoort. Van links naar rechts: Cisca, Laurens, Ghilaine, Nicole, Marcella, Wendy, Frederik, Claire en Ralf Afgelopen week verscheen onderstaande artikel in de...

PUUR* Makelaars lanceert spraakgestuurde assistent

24/7 bereikbaar PUUR* Makelaars heeft een spraakgestuurde assistent gelanceerd. Hierdoor kan je nu 24/7 vragen stellen aan onze virtuele assistent. Je kunt bijvoorbeeld de assistent...