Over PUUR* Makelaars

Leer ons beter kennen

De Nederlandse Vereniging van Makelaars

nvm

PUUR* Makelaars aangesloten bij de Nederlandse vereniging van makelaars, ofwel: de NVM. Hierdoor profiteer je van diverse aanvullende voordelen, waaronder:

  • Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Hierdoor worden financiële risico’s verkleind. Dit geeft onze klanten extra zekerheid.
  • Een NVM-makelaar moet zich houden aan de NVM-Erecode. Zo zal hij/zij bijvoorbeeld nooit optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.
  • Er is een geschillencommissie waar je op terug kunt vallen als je klachten hebt.
  • Elke NVM-makelaar heeft de beschikking over de NVM-database met heel veel informatie. Hierdoor kunnen wij een beter advies geven en zijn wij (en jij) als eerste op de hoogte.
Meer informatie over NVM

Makelaarsvereniging Amsterdam

mva

Voor onze klanten in de regio Amsterdam zijn wij aangesloten bij de Makelaarsvereniging Amsterdam. Hierdoor beschikken wij over een uniek uitwisselingsysteem, zodat wij altijd beschikken over het meest uitgebreide en actuele aanbod van woningen.

Meer informatie over MVA

Kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs

VastgoedCert

Iedereen mag zich tegenwoordig makelaar noemen. Daardoor zijn er (helaas) veel ondeskundige makelaars actief. Al onze makelaars en taxateurs zijn VastgoedCert-gecertificeerd. Hierdoor hebben onze klanten dus altijd de beschikking over vakbekwame makelaars!

Meer informatie over Vastgoedcert

Het Nederlands Woning Waarde Instituut

NWWI

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een gerenommeerde en onafhankelijke organisatie in Nederland, gespecialiseerd in het verstrekken van betrouwbare en gestandaardiseerde taxatierapporten voor woningen. Deze rapporten zijn van cruciaal belang voor diverse partijen in vastgoedtransacties, zoals hypotheekverstrekkers en financiële instellingen, omdat ze zorgen voor nauwkeurige en transparante waarderingen van onroerend goed. PUUR* makelaars voldoet aan de strenge waarderingsvereisten die door het NWWI zijn vastgesteld.

Meer informatie over NWWI