Blog
Paars in Zandvoort...

Paars in Zandvoort

Het team voor Zandvoort. Van links naar rechts: Cisca, Laurens, Ghilaine, Nicole, Marcella, Wendy, Frederik, Claire en Ralf Afgelopen week verscheen onderstaande artikel in de Zandvoortse Courant: Misschien is het u de afgelopen tijd ook opgevallen. Steeds meer paarse borden kleuren de mooie straten van Zandvoort. De bekende regionale makelaar PUUR* wordt steeds zichtbaarder in…

Inhoudsopgave

PUUR* Makelaars in Zandvoort

Het team voor Zandvoort. Van links naar rechts: Cisca, Laurens, Ghilaine, Nicole, Marcella, Wendy, Frederik, Claire en Ralf

Afgelopen week verscheen onderstaande artikel in de Zandvoortse Courant:

Misschien is het u de afgelopen tijd ook opgevallen. Steeds meer paarse borden kleuren de mooie straten van Zandvoort. De bekende regionale makelaar PUUR* wordt steeds zichtbaarder in onze kustplaats. We spreken met Wendy Veldhuis, makelaar/taxateur en tevens partner, en ontdekken dat PUUR* een stuk Zandvoortser is dan u misschien dacht.

Wendy Veldhuis: “Mijn tienerjaren heb ik doorgebracht in Zandvoort en sinds een paar jaar woon ik ook echt weer in de gemeente zelf. Ik voel me dan ook een echte Zandvoortse. Dat de gemeente Zandvoort in ons PUUR* gebied valt, zie ik dus ook als een beetje thuiskomen.” Maar Wendy is niet de enige ‘PUUR*-der’ die iets met de gemeente heeft. Collega Marcella is geboren en getogen Zandvoortse en woont er nog steeds. En collega Ghilaine heeft er al jaren bij een Zandvoortse makelaar op zitten.

“Vrolijk met het hart op de tong”
Wat maakt de gemeente Zandvoort zo bijzonder vroegen we Wendy. “De mensen! Zandvoorters zijn over het algemeen vrolijke mensen met het hart op de tong. Een mooie combinatie, zeker omdat het zonnige humeur van de kustplaats doorschemert in de omgang met elkaar. Informeel, maar ook duidelijk en zakelijk als het moet. Bovendien zijn Zandvoorters harde werkers, net als wij bij PUUR* trouwens”, voegt Wendy er lachend aan toe. “We doen graag dat stapje extra, het grote verschil zit immers vaak in de kleinste dingen.”

En verschillend is PUUR* Makelaars zeker, blijkt als Wendy de belangrijkste punten uiteenzet. “Natuurlijk zijn we blij met elke aan- of verkoop, (ver)huur of taxatie-opdracht. We zullen echter altijd proberen om mensen voor langere termijn aan ons te binden. Maar dan moet alles wat je doet ook wel de moeite waard zijn om voor terug te komen! Daarin gaan we vrij ver. Ik durf wel te stellen, verder dan anderen. Zo kiezen mensen vaak hun hele wooncarrière voor PUUR* dankzij de persoonlijke benadering die gericht is op ontzorgen. Daar zijn we blij mee, want er is niets leuker dan tevreden klanten.”

Mooie woorden
Mooie woorden, maar hoe zorgt PUUR* voor die tevreden klanten? “Door beter te luisteren en eigentijdser te werken”, legt Wendy uit. “Wij werken met de modernste data-systemen wat gewoon extra vraag oplevert.”

Gaat dat niet ten koste van het persoonlijk contact? “Juist niet! Die systemen werken pas goed als er ook echte interesse in mensen en hun woonvraag aan vooraf gaat. Dan kan je ze het beste inzetten. Dat is de kunst, zowel off- als online optimaal laten samenwerken.” Dat PUUR* Makelaars maar liefst 7 vestigingen heeft helpt natuurlijk in het aanboren van een brede kring geïnteresseerden. Zo heeft PUUR* twee vestigingen in Amsterdam, waar veel kopers in Zandvoort vandaan komen.

PUUR*’s plannen in Zandvoort
Veldhuis: “Gelukkig heeft Zandvoort een aantal hele goede makelaars waar we met veel plezier mee samenwerken. En we zijn blij dat we onze eigen bijzondere plek hebben gevonden in deze dynamische gemeente. Wij worden trots als we een mooie deal kunnen sluiten en klanten zich echt geholpen voelen. Dan voelen we ons een echte buurtspecialist en daar gaat het om.”

Steunpilaar
Dat PUUR* Makelaars Zandvoort zo’n warm hart toedraagt en een actieve steunpilaar is blijkt uit de betrokkenheid bij een aantal grote Zandvoortse evenementen als ‘Vrienden van Zandvoort Live’ en de ‘Pride at the Beach’. Wendy Veldhuis: “We willen hiermee laten zien dat we Zandvoort niet alleen snappen, maar ook een beetje Zandvoort zijn. En daar zijn we trots op.”

Bron: De Zandvoortse Courant – 24-07-2019

Inhoudsopgave

Anne-Fleur Minderhoud Profielfoto
Wendy M. Veldhuis Profielfoto
Marcella Strengholt Profielfoto

Geef jouw huis Meerwaarde, ontvang tips via onze nieuwsbrief!

Gerelateerde posts..

Stadsschouwburg & Philharmonie en PUUR* Makelaars bezorgen zeven basisscholen een onvergetelijke avond.

PUUR* Makelaars is trotse sponsor van de Haarlemse Stadsschouwburg & Philharmonie. Daarom delen wij dit bericht graag met je. Het is die tijd van het...

Ralf van Schagen over nieuwbouw in Vastgoedjournaal

Het online platform Vastgoedjournaal.nl interviewde Ralf van Schagen. Ralf is partner en nieuwbouwspecialist van PUUR* Makelaars. Volgens Ralf is nieuwbouw een expertise: “Nieuwbouw van scratch...

PUUR* Makelaars lanceert spraakgestuurde assistent

24/7 bereikbaar PUUR* Makelaars heeft een spraakgestuurde assistent gelanceerd. Hierdoor kan je nu 24/7 vragen stellen aan onze virtuele assistent. Je kunt bijvoorbeeld de assistent...