Geschreven door PUUR Makelaars
op
13-02-2014

PUUR* Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars gaan strategische samenwerking aan

PUUR* Makelaars en Wagenhof Bedrijfsmakelaars maken een strategische samenwerking bekend. PUUR* Makelaars is in groot Haarlem marktleider voor woningmakelaardij en Wagenhof Bedrijfsmakelaars is marktleider op het gebied van verhuur van commercieel vastgoed.

Frederik van Till, partner bij PUUR* Makelaars, ziet in de samenwerking vooral kansen door de uitbreiding van het netwerk. “De directie van PUUR* Makelaars is blij met deze samenwerking. Niet alleen geeft dit blijk van vertrouwen in de weg die PUUR* Makelaars kiest, maar deze samenwerking biedt ook commerciële kansen. In het netwerk van beide organisaties zien wij dan ook vele mogelijkheden om elkaar aan te vullen”.

Samenwerking is een logische uitbreiding

Volgens directeur van Wagenhof Alex Dijkman Dulkes, is de samenwerking een logische uitbreiding. “Sinds oktober afgelopen jaar is de markt fors aangetrokken. In dat kader zijn wij recent gestart met een aantal toevoegingen aan onze dienstverlening, zoals eerder vastgoedbeheer. Er komen op dit moment bij ons veel aanvragen binnen voor woon- werkobjecten. De directie van Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft besloten deze vraag te beantwoorden middels een samenwerking met een betrouwbare partner. Gezien het formaat van beiden organisaties verwachten wij dat PUUR* Makelaars hierbij de juiste partner is”.

 

PUUR* Makelaars en Wagenhof bedrijfsmakelaars

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.