Geschreven door PUUR Makelaars
op
21-09-2017

30 september open huizen dag

NVM Open huizen dag 30-09-2017

Zaterdag 30 september is het weer landelijke NVM Open Huizen Dag. Woningen die meedoen kan je op deze dag zonder afspraak bezichtigen tussen 11:00 en 15:00 uur. De eigenaar (of een vertegenwoordiger van de eigenaar) zal je rondleiden en je alles vertellen over de woning.

Open Huizen dag – deelnemende huizen

Op onze speciale Open Huis-pagina kan je zien welke huizen meedoen die PUUR* Makelaars in de verkoop heeft. De overige woningen kan je op funda.nl bekijken. Maak vooraf een lijstje van de woningen die je wilt bezichtigen, ga op pad en laat je verrassen!

Ga slim op pad met onze handige checklist

De Open Huizen Dag geeft je een unieke kans om op één dag verschillende huizen te bezichtigen. Zo kan je je goed voorbereiden:

  • Inventariseer waar jouw ideale woning aan moet voldoen. Definieer bijvoorbeeld: de prijsklasse, het aantal kamers, de ligging (wel of geen zon in de tuin) en kijk ook naar voorzieningen in de buurt en naar de buurt zelf.
  • Informeer bij je hypotheekadviseur tot welk aankoopbedrag je kunt kopen.
  • Zoek op internet de woningen die voldoen aan jouw wensen en eisen en stel een slimme route samen.
  • Als je meerdere woningen bekijkt, maak dan per woning aantekeningen en foto’s, zodat je achteraf op je gemak alle woningen nog een keer kunt doornemen. Hiervoor kan je ook onze handige checklist gebruiken. Deze checklist kan je hier downloaden:

Knop om checklist te downloaden

Leuke woning gezien?

Heb je een mooie woning tijdens de Open Huizen dag gezien? Zoek dan contact met de verkopende makelaar. Heb je een aankoopmakelaar, vraag deze dan om je te begeleiden bij de vervolgstappen. Als je nog geen aankoopmakelaar hebt, dan staan wij klaar om jou te begeleiden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.