Waar kunnen wij jouw huis vandaag mee helpen?

Kanaaldijk 35R

Assendelft

99 m2
3
Woonboot

PUUR* wonen: Op een idyllische plek midden in de natuur ligt deze split level woonark met drie vloerniveaus aan de…

€550.000,-  k.k.

Beschikbaar

Oranjeplein 17

Haarlem

226 m2
6
Herenhuis

PUUR* wonen: in dit herenhuis aan één van de mooiste pleinen in het Bosch & Vaartkwartier. Zeer goed onderhouden, sfeervol…

€1.675.000,-  k.k.

Beschikbaar

Lange Annastraat 12E

Haarlem

48 m2
2
Eengezinswoning

PUUR* wonen midden in de historische Vijfhoek. Midden in de gezellig Vijfhoek in een oase van rust vind je het…

€400.000,-  k.k.

Beschikbaar

Wat zeggen onze klanten

J.A. Eibergen
google
J.A. Eibergen

Zeer professioneel. Een kantoor met duidelijke kennis van zaken. Doortastend in onderhandelingen en vriendelijk in het contact. Kortom, aanrader!

Martine Beenders
google
Martine Beenders

Fantastische ervaring met Puur Makelaars; wat een snelle verkoop met super resultaat, speciale dank aan Rutger en Joleen; fijn, snel en vakkundig contact, zeer aan te bevelen!!

Crossroad Trail
google
Crossroad Trail

Bereikbaarheid telefonisch: zeer goed Advies: zeer goed Foto's en afhandeling: voldoende Terugkoppeling bezichtiging: goed Nakomen afspraken: zeer goed Afhandeling bouwkundig rapport: goed Contractuele afhandeling: zeer goed

Alice Slabbaert
google
Alice Slabbaert

Prettig contact met de medewerkers van Puur, ze zijn alert en ter zake deskundig.

Alex K
google
Alex K

Professioneel, kundig, korte communicatie wegen en efficiënt.

Michiel Hupkes
google
Michiel Hupkes

snel in de communicatie, efficiënt en doelgericht

Rens Nijssen
google
Rens Nijssen

Ik ben ontzettend fijn geholpen bij zowel de aankoop van mijn nieuwe woning als verkoop van mijn huidige woning. Snelle en prettige communicatie met de binnendienst (mijn contactpersoon was Luca) en mijn makelaar (Onno) heeft mij van goed advies voorzien en heldere tips voor de verkoop van mijn woning. Ze stonden op elk moment voor mij klaar. Ik zou PUUR aan iedereen aanbevelen voor een fijne en gezellige samenwerking! Ontzettend bedankt voor de ondersteuning en de geslaagde aankoop en verkoop!

jolanda sijl
google
jolanda sijl

Gedurende het verkoopproces ben ik goed op de hoogte gehouden en begeleid door Nadine en haar collega’s.

Jacco van der Meulen
google
Jacco van der Meulen

Top ervaring met PUUR* Makelaars in Haarlem! Dankzij de flexibiliteit van onze contactpersonen Tim en Luca hebben we ons huis terwijl wij zelf op vakantie waren kunnen verkopen. Ze communiceren snel, prettig en transparant. En regelen alles van A tot Z!

Laila
google
Laila

We hebben een fijne samenwerking met Puur makelaars gehad. In het bijzonder met Michel. In een korte tijd heeft hij onze onze woning weten te verkopen; ondanks de hoge rente. De contact verliep erg goed en we konden altijd terecht met vragen. We zijn erg tevreden met de service en zou ze zeker aanraden!

Marc Albert
google
Marc Albert

Het team van PUUR Bloemendaal is gedreven, deskundig en prettig in de omgang. Aanrader!

Thijs de Jong
google
Thijs de Jong

Fijn om samen te werken met PUUR Makelaars Haarlem. Binnen een week stond mijn huis online en met een goed resultaat verkocht.

Francesco Doliveira
google
Francesco Doliveira

Prettige, inlevende en helder communicerende mensen die je graag bijstaan, adviseren en begeleiden in het verkoopproces. En dit dan ook professioneel doen!

Maaike Dijkstra
google
Maaike Dijkstra

Heel fijn en persoonlijk makelaarskantoor. Zij hebben ons van het begin tot het eind prettig begeleid met de verkoop van ons huis. Ook de inmeting en de fotografie verliep goed. We zijn gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden en de communicatie was vlot en duidelijk.

Hilda Meijer-van Hall
google
Hilda Meijer-van Hall

Goede makelaar, grondig, zeer responsief, duidelijke informatie en advies. Maar minstens zo belangrijk, erg vriendelijk, aardig en geïnteresseerd. En dat geldt voor alle medewerkers (met wie wij contact hebben gehad).

Sandra Molenaar
google
Sandra Molenaar

Fijne makelaar, professioneel en zeer proactief. Goed bereikbaar, goede communicatie. Wij bevelen deze makelaar van harte aan. (Dank je wel, Nadine!)

Irma Verslagers
google
Irma Verslagers

De samenwerking met Tim de makelaar en het kantoor is vanaf het begin tot het einde perfect verlopen. De verkoop was binnen 2 weken een feit. Veel werk is ons uit handen genomen zodat wij onze prioriteiten elders konden stellen. Ik zou PUUR MAKELAARS iedereen aanraden.

Bianca
google
Bianca

Wij zijn heel tevreden over Puur Makelaars. Zij hebben ons begeleid bij de koop van onze nieuwe woning (Maarten) en de verkoop van onze woning (Onno). Beide processen zijn professioneel, helemaal correct en ook prettig verlopen. Ook de contacten met hun collega's op kantoor verliepen altijd heel fijn en correct. Wij raden Puur Makelaars dan ook van harte aan als je een huis gaat kopen en/of verkopen.

Krijg tips en bekijk als eerste ons meest recente aanbod.