Waar kunnen wij jouw huis vandaag mee helpen?

Meer dan verkoop

Bij PUUR Makelaars gaan we een stap verder dan wat je van een traditionele makelaar zou verwachten. Wij staan altijd voor je klaar met raad en daad om de waarde van jouw (toekomstige) huis te optimaliseren. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen, verduurzamen, verbouwen of (her)financieren, ons team van specialisten staat voor je klaar. Wij geloven niet in partijdig advies van makelaars die snel een huis willen verkopen, maar een makelaar die oprecht meedenkt aan jouw lange termijn woonplezier en meer waarde creëert voor jouw belangrijkste investering: jouw huis.
Meer over PUUR

Ons team

Onze diensten

Verhuur

Onze speciale verhuurtak PUUR Verhuur & beheer ondersteunt mensen bij de verhuur van hun woning en bij de zoektocht naar de ideale huurwoning.

Stille verkoop

Verkoop jouw huis discreet via een stille verkoop. Of heb je interesse in onze stille verkoop woningen? Vraag dan om toegang.

Aansluitingen Regelen

Je woning is pas gebruiksklaar nadat o.a. elektriciteit, water, internet, en televisie zijn aangesloten. Wil je geen gedoe? Wij helpen je.

Taxatie

Een taxatie die aan alle wettelijke eisen en regels voldoet en die wordt uitgevoerd volgens de NEN 2580. Snel, goed en transparant.

Aankoopmakelaar

Jouw eigen aankoopmakelaar voor onafhankelijk advies. Zo ben je zeker van een realistische kijk op jouw droomwoning en een zorgeloze aankoop.

Verkoopmakelaar

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht en tegen de beste voorwaarden.

Verduurzaming Advies

Bespaar energiekosten, help de natuur en verhoog de waarde van uw huis met het verduurzaming advies van PUUR.

Verbouwing

Wil je jouw huis renoveren en de waarde ervan verhogen? Bij PUUR Makelaars helpen we je graag met onze geselecteerde partners om de waarde en het woongenot zo optimaal mogelijk te verhogen.

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.

Zandvoorter Allee 32

Heemstede

157 m2
3
Woonhuis

Dit is echt een huis om direct verliefd op te worden en lang te willen bewonen.... Aan het einde van…

€1.485.000

Beschikbaar

Billitonstraat 2a

Heemstede

132 m2
4
Woonhuis

Goed gezinshuis met op- en uitbouw en een ca. 27 meter diepe tuin ZW Midden in een fijne woonomgeving staat…

€645.000

Beschikbaar

Wikkelaan 18

Bentveld

117 m2
3
Woonhuis

*** SEE ENGLISH TEXT BELOW *** Midden in een zeer geliefde en bosrijke omgeving met uitsluitend bestemmingsverkeer staat deze halfvrijstaande…

€900.000

Beschikbaar

Wat zeggen onze klanten

De samenwerking met PUUR Makelaars is boven onze verwachtingen geweest. Vanaf taxatie t/m verkoop is alles perfect verlopen. We werden tijdens het verkoopproces volledig op de hoogte gehouden. Zelfs toen er even geschakeld moest worden, werden wij volledige geadviseerd in de vervolg stappen en nieuwe keuzes die gemaakt moesten worden. Heel fijn contact en altijd bereikbaar. Snelle verkoop met een mooie uitkomst. Dat is wat je wilt en kunt verwachten van PUUR Makelaars.

Erik Meijers

Wij zijn heel tevreden over Puur Makelaars. Zij hebben ons begeleid bij de koop van onze nieuwe woning (Maarten) en de verkoop van onze woning (Onno). Beide processen zijn professioneel, helemaal correct en ook prettig verlopen. Ook de contacten met hun collega's op kantoor verliepen altijd heel fijn en correct. Wij raden Puur Makelaars dan ook van harte aan als je een huis gaat kopen en/of verkopen.

Bianca

Puur Haarlem-Noord is absolutely fantastic! They are a very professional, extremely responsive and very client-centric team, who really think along. We have dealt with them on 2 separate occasions and both experiences have been excellent. They will assist in getting you the house that you want or sell yours really well. Absolutely recommend.

Blessing Ogaga

Wij hebben ons appartement verkocht met de hulp van PUUR Makelaars. Vanaf het eerste moment was het contact heel prettig en fijn. Heldere informatie, goede begeleiding, altijd klaar met advies en raad. Wij zijn ontzettend blij dat we voor PUUR hebben gekozen. Dank jullie wel team PUUR!

Maaike Lauwaert

Vanaf eerste intake bij bespreken wensen en eisen tot en met definitieve oplevering zeer professioneel, deskundig en flexibel kantoor. Met name Julie van de Poll en Larissa Kraakman hebben als team voor ons veel werk verzet gezien de vele bezoeken. Ook de invallers waaronder Jeroen laten bij alle afspraken hun kennis en ervaring gezien waardoor ik iedereen hen kan aanbevelen bij de zoektocht naar een woning. Dank hiervoor!

Jean-Pierre Beunen

Waar voel jij je thuis?

Lees meer over de steden en buurten in Noord Holland.

Zoek je een nieuwe woonomgeving maar weet je niet waar te beginnen? Onze buurtinformatie pagina biedt uitgebreide informatie over verschillende buurten en wijken in de regio. Hier vind je demografische gegevens van de buren, foto's, video's en video interviews met de buren. Of je nu op zoek bent naar een levendige buurt met veel activiteiten of juist een rustige omgeving met groen en ruimte, wij helpen je graag de buurt te vinden die bij jou past.

Bekijk buurten

De kennisbank

Handige tips & blogs

Onze kennisbank staat vol met handige artikelen om jou te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen voor jouw huis. Of je nu meer wilt weten over de laatste trends in de huizenmarkt, duurzame oplossingen voor jouw woning, of tips voor het kiezen van de juiste aannemer, je vindt het allemaal in onze kennisbank. Neem een kijkje en ontdek het advies van onze experts.

Scroll door de kennisbank

Krijg tips en bekijk als eerst ons meest recente aanbod.