Geschreven door PUUR Makelaars
op
01-10-2013

De Makelaars Maandag Middag: gratis advies van een makelaar

Gratis advies van een makelaarElke maandagmiddag kun je jouw makelaarsvraag kosteloos voorleggen aan een van onze makelaars. Hiervoor staat een team van zeer ervaren VastgoedCert-gecertificeerde makelaar-taxateurs telefonisch voor je klaar.

Gratis advies van een makelaar

De aankoop- en verkoop van een woning is een specialistische aangelegenheid waar veel bij komt kijken. Ben je van plan om je woning te verkopen, of om een nieuwe woning aan te kopen en heb je een vraag? Of is jouw woning al in de verkoop en twijfel je over de aanpak van je huidige makelaar? Leg je vraag dan vrijblijvend voor aan een van onze makelaars tijdens de Makelaars Maandag Middag.

Hiervoor kan je elke maandag tussen 16:00 en 17:00 jouw vraag telefonisch stellen aan een van onze makelaars via het nummer 023-5423542 (geef aan dat je belt voor de Makelaars Maandag Middag).
Het advies dat je krijgt is geheel vrijblijvend en kosteloos!

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.