Geschreven door PUUR Makelaars
op
03-01-2022

Wat is jouw huis waard? Gratis waardebepaling.

Gratis online waardebepaling van je huis

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Vraag dan direct een gratis online waardebepaling aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail! Geheel vrijblijvend en volledig kosteloos!

Waarde van je woning

Veel mensen zijn benieuwd wat hun huis waard is. Dit speelt vaak als er aan- of verkoopplannen zijn. Een uitgebreid taxatierapport is in die fase vaak nog niet wenselijk. Onze gratis online waardebepaling biedt in dat geval uitkomst!

Via een speciale tool op onze site kan je in drie stappen een indicatie van de waarde van je woning opvragen. Hiervoor kijkt onze tool o.a. naar het woonoppervlak en naar soortgelijke woningen die in de buurt zijn verkocht. Mede op basis van deze gegevens, berekent de tool de huidige waarde van je woning.

Indicatie waarde

De waarde is een indicatie die in veel gevallen behoorlijk betrouwbaar is. Wil je de exacte taxatiewaarde weten, neem dan contact op met een van onze makelaars.

 
[button link=”https://mijnwaardecheck.nl/puurmakelaars”]Gratis waardebepaling[/button]

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.