Blog
Wat is jouw huis waard? Gratis waardebepaling.

Wat is jouw huis waard? Gratis waardebepaling.

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Vraag dan direct een gratis waardebepaling aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail!

Inhoudsopgave

Gratis online waardebepaling van je huis

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Vraag dan direct een gratis online waardebepaling aan. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail! Geheel vrijblijvend en volledig kosteloos!

Waarde van je woning

Veel mensen zijn benieuwd wat hun huis waard is. Dit speelt vaak als er aan- of verkoopplannen zijn. Een uitgebreid taxatierapport is in die fase vaak nog niet wenselijk. Onze gratis online waardebepaling biedt in dat geval uitkomst!

Via een speciale tool op onze site kan je in drie stappen een indicatie van de waarde van je woning opvragen. Hiervoor kijkt onze tool o.a. naar het woonoppervlak en naar soortgelijke woningen die in de buurt zijn verkocht. Mede op basis van deze gegevens, berekent de tool de huidige waarde van je woning.

Indicatie waarde

De waarde is een indicatie die in veel gevallen behoorlijk betrouwbaar is. Wil je de exacte taxatiewaarde weten, neem dan contact op met een van onze makelaars.

 
[button link=”https://mijnwaardecheck.nl/puurmakelaars”]Gratis waardebepaling[/button]

Inhoudsopgave

Vanessa Kraan-Vermeer Profielfoto
Ralf B. Van Schagen Profielfoto
Claire van der Vooren Profielfoto
Wendy M. Veldhuis Profielfoto

Geef jouw huis Meerwaarde, ontvang tips via onze nieuwsbrief!

Gerelateerde posts..

Top 5 buurten voor jonge gezinnen in Haarlem

1: Het Rozenprieel  Het Rozenprieel is een verborgen juweeltje in Haarlem. Het is een levendige buurt met een dorpse sfeer. Er is een sterke sociale...

Slim investeren in je woning: welke verbeteringen zijn het meest rendabel?

Wanneer je nadenkt over het verbeteren van je woning, komen er tal van vragen naar boven: ‘Moet ik verhuizen of verbouwen? Welke investeringen zijn het...
Woonkamer woning

Creatieve ideeën voor meer ruimte in je woning

We hebben allemaal wel eens dat moment gehad waarop we verlangen naar meer ruimte in ons huis. Of het nu is omdat je net verhuisd...