Geschreven door PUUR Makelaars
op
03-04-2020

Corona Q&A met makelaar Wendy via Instagram Live

Donderdag 9 april om 20:30 corona Q&A met makelaar Wendy via Instagram Live

Instagram volgen en kijken

De woningmarkt is uiterst onzeker nu de coronacrisis hard toeslaat. Gaan de huizenprijzen dalen? Wat is het effect van de rentestijging op de prijzen? Is het slim om nu te verkopen, of juist om te kopen? Makelaar Wendy Veldhuis geeft op al je vragen antwoord in een corona Q&A via Instagram Live.

 

Hoe doe je mee?

  1. Volg ons op Instagram (1). Je vindt ons als je zoekt op puurbloemendaal.
  2. Ga dinsdag 9 april om 20:30 met de Instagram-app op je mobiele telefoon, naar onze Instagram-pagina.
  3. Klik linksboven op ons logo (2).
  4. Je kan nu de Q&A live volgen.
  5. Heb je een vraag? Stel deze dan live door op het verhaal van Wendy te reageren.

Datum: 09 april | Tijd: 20:30 | Waar: Via instagram-app op je mobiel: @puurbloemendaal

Over Wendy Veldhuis

Wendy is partner en register makelaar register taxateur bij PUUR* Makelaars Bloemenaal. Ze zit al meer dan 10 jaar in het vak. Voor Wendy is makelaar zijn veel meer dan een huis ver- of aankopen.

Wendy: “ Je hebt veel kennis nodig. Kennis van het huis, de buurt en de omgeving. Maar vooral ook van mensen! Je bezorgt mensen een nieuw thuis en dat heeft met veel meer te maken dan met een hoop bakstenen. Ook bij verkoop is het vaak een hectische en spannende tijd voor de verkopers. Er wordt veel van ze gevraagd. Ik probeer ze daarin zoveel mogelijk te ontlasten. Op wat voor een manier dan ook is het een emotionele zaak. In die kant verdiep ik me erg.

E-mail: wendy@puurmakelaars.nl

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.