Geschreven door PUUR Makelaars
op
13-04-2017

PUUR* Makelaars opent kantoor in Haarlem Noord

PUUR* Makelaars Harlem-Noord

Haarlem Noord heeft er een makelaarskantoor bij. Deze week opent PUUR* Makelaars een nieuwe vestiging aan de Jan Gijzenkade 181 in Haarlem.

Grote belangstelling voor wonen in Haarlem-Noord

Waarom een tweede vestiging in Haarlem? Rutger Spiering, partner bij PUUR* Makelaars en verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging: “Door de grote vraag naar koopwoningen in Haarlem, neemt de belangstelling voor Haarlem-Noord toe. En niet zonder reden, want je kunt hier geweldig wonen. Doordat we zowel lokaal een sterk netwerk hebben met meerdere kantoren in de regio maar ook direct contact hebben met een grote groep potentiële kopers vanuit onze kantoren in Amsterdam, kunnen we zowel kopers als verkopers optimaal ondersteunen.”

Haarlem-Noord heeft veel te bieden

Haarlem Noord heeft veel te bieden, niet alleen vanwege de prijzen van de woningen, die nog relatief gunstig zijn ten opzichte van de traditioneel “gewilde” Haarlemse buurten. Ook de voorzieningen in de omgeving en de ligging ten opzichte van strand, duinen en uitvalswegen zijn goed. Vanuit deze tweede Haarlemse vestiging begeeft PUUR zich midden in het noordelijke deel van Haarlem en nabij aangrenzende woonplaatsen zoals Velserbroek en Santpoort. “Op deze manier ervaren we nu dagelijks wat er zich afspeelt in dit deel van de regio en kunnen we kopers als verkopers nog beter adviseren en direct bijstaan.” Aldus Spiering.

Met deze nieuwe vestiging heeft PUUR* Makelaars in totaal 7 kantoren, waarvan 2 in Haarlem. Het kantoor aan de Jan Gijzenkade 181 is dagelijks geopend van 08:30 – 17:30, of buiten kantoortijden op afspraak.

PUUR* Makelaars Haarlem-Noord
Jan Gijzenkade 181
2025 MA Haarlem

t. 023 5319600
e. haarlemnoord@puurmakelaars.nl

 

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.