Geschreven door PUUR Makelaars
op
05-09-2017

Start verkoop nieuwbouwproject De Scheepmaker

De ScheepmakerStart Verkoop op 30 september

Op zaterdag 30 september start de verkoop van nieuwbouwproject De Scheepmaker. De start verkoop vindt tussen 11.00 en 14.00 uur plaats in de Lichtfabriek aan de Minckelersweg 2 in Haarlem.

In verband met de organisatie van het evenement, vragen we geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden en om aan te geven naar welk tijdstip de voorkeur uitgaat. Het bezoeken van de start verkoop kan namelijk tussen 11.00 en 12.00 uur, tussen 12.00 en 13.00 uur, of tussen 13.00 en 14.00 uur.

Aanmelden kan alleen via het aanmeldformulier op de speciale website van het nieuwbouwproject.

Interieurimpressies van de woningen

In de Lichtfabriek, op loopafstand van de projectlocatie, bieden we onder meer gelegenheid om de nieuwste interieurimpressies van de woningen te bekijken en om het Scheepmaker-magazine met inschrijfformulier en prijslijst op te halen. Ook zijn de verkoopmakelaars van PUUR* Makelaars aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Inschrijfperiode
Na de start verkoop op 30 september, is er een inschrijfperiode van twee weken waarin de woningvoorkeur(en) kan worden aangegeven. Bij meerdere inschrijvingen op een woning zal er worden geloot.*

*  De Scheepmaker behoudt zich het recht voor om toe te wijzen.

Over Nieuwbouwproject De Scheepmaker

Het nieuwbouwproject De Scheepmaker ligt op een unieke plek in Haarlem, aan de oostelijke oever van het Spaarne. In totaal worden er in een gebouw met 8 woonlagen 55 koopwoningen gerealiseerd: 45 appartementen en 10 kadewoningen inclusief een inpandige parkeergarage voor bewoners. Het nieuwbouwproject is onderdeel van het Scheepmakerskwartier en ligt dichtbij het centrum en station Haarlem.

Nieuwbouw De Scheepmaker in Haarlem

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.