Geschreven door PUUR Makelaars
op
01-11-2012

Stijlvolle woningen en appartementen Heemstede

Woningen Slottuin HeemstedeUpdate 14-11-2012: bouwplan De slottuin in Heemstede gaat niet door.

Woningbouwvereniging Elan Wonen en ontwikkelaar Pathos stoppen met het bouwrijp maken van de grond langs de Cruquiusweg. De sloop van het oude gebouw van het Nova College wordt nog afgerond.

Volgens Ernst Damen, manager projecten van Elan Wonen, zullen er ooit woningen op die plek verrijzen. Maar de eerstkomende jaren niet. Damen: ,,Als we nu doorgaan, zouden we onverantwoord grote financiële risico’s nemen. We gaan ons herbezinnen.” Volgens Damen bestaat er veel belangstelling voor de woningen, maar durft niemand te kopen eer zijn vorige huis is verkocht. Slechts enkele belangstellenden zetten de aankoop door.

Bron: Haarlems Dagblad

Interesse in nieuwbouw? Bekijk onze nieuwbouwpagina.

Het goede gevoel. Daar gaat het om als je een woning koopt. Het Nieuwbouwproject Wonen in de Slottuin is ook een kwestie van gevoel. En van verstand. Nieuwbouw in de nabijheid van het historische landgoed Het Oude Slot in Heemstede. Kwaliteit, comfort en keuzemogelijkheden zijn het uitgangspunt voor dit unieke nieuwbouwproject.

Stijlvolle woningen in Heemstede

Appartementen De Slottuin HeemstedeHet Nieuwbouwproject Wonen in de Slottuin in Heemstede omvat 11 grachtwoningen, 11 slotwoningen en 8 hofwoningen. Het woonoppervlak varieert van circa 103 tot 156 m2. De ligging is uniek!

  • 11 Grachtwoningen met uitzicht over het water
  • 11 Slotwoningen met diepe tuin
  • 8 Hofwoningen met unieke ligging
  • Woonoppervlakte van circa 103 tot 156 m2

Luxe appartementen in Heemstede

Het Nieuwbouwproject Wonen in de Slottuin in Heemstede omvat naast de woningen ook 9 torenappartementen en 9 kanteelappartementen. Elke appartement heeft een groot terras en uitzicht over het water. Het woonoppervlak varieert van circa 95 tot 110 m2.

  • 9 Torenappartementen met uitzicht over het water
  • 9 Kanteelappartementen met uitzicht over het water
  • woonoppervlakte van circa 95 tot 110 m2
  • Grote terrassen

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.