Geschreven door {mb_post_schrijver}
op
03-04-2018

European Medicines Agency

Vind je nieuwe woning in Amsterdam en omgeving

Ga je van verhuizen van Londen naar de regio Amsterdam? Schakel dan experts in. Hierdoor vind je snel jouw ideale koop- of huurwoning in de buurt van het EMA hoofdkantoor in Amsterdam.

Verhuizen naar Amsterdam

PUUR* Makelaars verwelkomt de European Medicines Agency (EMA) in de regio Amsterdam. Een gebied dat we ons thuis noemen omdat we er wonen en werken. Onze kantoren hebben ontzettend veel ervaring met internationale klanten die een woning zoeken in Nederland. Of je nu gaat voor het stadsleven in Amsterdam, het gezellige Haarlem, of een woning aan de kust van Noord-Holland. Door onze goede infrastructuur ben je altijd binnen afzienbare tijd op het hoofdkantoor van EMA. Onze makelaars kennen het gebied, hebben de contacten en zorgen dat jouw woonwensen matchen met het beste woningaanbod uit de regio Amsterdam.
• PUUR* Makelaars

Grote vraag naar woningen

De afgelopen jaren zijn steeds meer internationale bedrijven verhuisd naar de regio Amsterdam, wat resulteert in een grote vraag naar woningen. Hier komt de expertise van Puur Makelaar om de hoek kijken. Wij helpen u navigeren door de hectische Amsterdamse woningmarkt, maar we zijn ook sterk in de directe omgeving. In vergelijking met Londen is Amsterdam verrassend compact, met korte reisafstanden tussen grote steden, luchthavens en zakelijke districten. Zo is de reisafstand tussen Amsterdam en Haarlem korter dan de bendodigde tijd die meeste Londenaren kwijt zijn aan hun normale woon-werkverkeer. Afstanden binnen Amsterdam zijn ook veel korter en goed bereikbaar, zodat de laatste kilometer van station naar kantoor weinig invloed heeft op de totale reistijd. Om deze redenen kiezen onze klanten steeds vaker voor huisvesting in de omgeving van Amsterdam. Hierdoor is er veel meer keuze in soorten woningen en is de vierkante meterprijs voordeliger. Dus zelfs als u kiest voor een ruime gezinswoning in een idyllische landelijke omgeving, dan is het woon-werkverkeer naar Amsterdam over het algemeen minder dan 30 minuten.

Vastgoedexperts voor de regio Amsterdam

Wanneer je verhuist naar een nieuw land, dan is lokale kennis ontzettend belangrijk. Onze experts kennen het gebied als geen ander. Ze kennen elk dorp, elke stad en elke buurt alsof ze er zelf wonen. Hierdoor weten wij vanuit welke plaatsen EMA goed bereikbaar is. Mede op basis van deze kennis zoeken wij jouw ideale woning. PUUR* Makelaars heeft zes kantoren in de regio. Zowel in Amsterdam als het nabijgelegen Haarlem, hebben wij twee kantoren. Daarnaast hebben wij een kantoor in Bloemendaal, in Heemstede en in Bussum. Door nauwe samenwerking tussen deze kantoren beschikken wij over veel expertise, veel contacten en heel veel kennis van de locale woningmarkt. Hierdoor weten wij als eerste welke woningen beschikbaar komen. Vaak nog voordat een woning officieel op de markt komt!
• PUUR* Makelaars

PUUR* Makelaars in the Netherlands

Wonen en werken in Amsterdam

Transparant en professioneel

PUUR* Makelaars is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) en bij de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Onze makelaars zijn allen gecertificeerd. Onze klanten profiteren van onze expertise, van onze kennis van de lokale markt en van de biedsystemen. Daarnaast weten wij alles van de wetgeving die van toepassing is als je een huis koopt. Uiteraard leggen we dit graag uit. Onze medewerkers spreken Engels en nemen altijd de tijd om zich te verdiepen in onze klanten. We zijn trots op de goede waardering die we van onze klanten krijgen. De medewerkers van PUUR* Makelaars zijn beschikbaar tijdens kantooruren en op afspraak werken wij ook ‘s avonds en in het weekend. Een bezichtiging wanneer het jou het beste uitkomt is dus geen probleem. Indien gewenst kan een overleg ook plaats vinden via Skype, facetime, Google Hangouts, etc. Ons team van makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs begeleid je bij het volledige aankooptraject. Hierdoor ontzorgen wij jou volledig. Een aantal van de diensten die wij aanbieden :

  • Het zoeken en het bezichtigen van woningen.
  • Onderhandelen met de verkopers.
  • Bouwkundige inspecties.
  • Ondersteuning bij het aanvragen van een hypotheek.
  • Verzorgen juridische documenten.
  • Begeleiding naar de notaris.
  • Advies bij het verhuizen van je eigendommen.
  • Ondersteuning bij het aanvragen van gas, water en elektriciteit.
Contact us

We would love to hear from you!

[gravityform id=”45″ name=”Contactpage EMA English” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.