Over PUUR* Makelaars

Leer ons beter kennen
  • Belangrijke waardes

    Bij PUUR Makelaars vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen vinden in onze kernwaarden. Ten eerste hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en integriteit. Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat wij eerlijk en transparant zijn in al onze adviezen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers klantgericht zijn. Bij ons draait het om de klant en hun wensen en behoeften staan altijd centraal. Verder is innovatie een belangrijke waarde binnen PUUR. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Tot slot hechten we veel waarde aan teamwerk en samenwerking. Bij PUUR werken we als een team en streven we er samen naar om de beste service te bieden aan onze klanten.

Openstaande functies

Makelaar A-RMT of K-RMT Amsterdam

PUUR* Makelaars zoekt voor de vestiging in Amsterdam een A-RMT of K-RMT. Functieomschrijving Wij zoeken een gedreven leuke collega die onze opdrachtgevers volledig begeleidt bij de aankoop en verkoop van hun woning. Je weet van aanpakken en bent een sterke en toegankelijke persoonlijkheid waar onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers zich…

Bekijk vacature

Makelaar ARMT / KRMT

PUUR* Makelaars zoekt voor de vestigingen in Haarlem een makelaar ARMT / KRMT. Wij zoeken een gedreven leuke collega die onze klanten volledig begeleidt bij de aankoop en verkoop van hun huis. Je weet van aanpakken en bent een commerciële persoonlijkheid waar onze bestaande en nieuwe klanten zich bij thuis…

Bekijk vacature

Over Beau Cammelot

Bloemendaal

Wij zoeken een gedreven leuke collega die onze opdrachtgevers volledig begeleidt bij de aankoop en verkoop van hun woning. Je weet van aanpakken en bent een sterke en toegankelijke persoonlijkheid waar onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers zich bij thuis voelen.

  • Je bent A/RMT of K/RMT;
  • Je bent een professional;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gedreven en oprecht;
  • Je hebt kennis van de woningmarkt in z’n algemeenheid en in het bijzonder van Zuid-Kennemerland.

Naast leuke collega’s bieden we jou een inspirerende en open werkomgeving waar veel kennis wordt doorgegeven en gedeeld. Daarnaast zijn er uiteraard doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Reageer dan snel door een e-mail te sturen naar: bloemendaal@puurmakelaars.nl. Stuur je c.v. met foto en korte motivatie mee. Wil je eerst meer weten? Mail, of bel 023- 541 09 00 t.a.v. Cisca M. Jansen.

Bij PUUR* werken betrokken mensen. Mensen die er plezier in hebben om mee te denken met onze opdrachtgevers. Mensen die geloven in afspraak is afspraak. Mensen die het fijn vinden als alles klopt en die daar graag een beetje extra tijd of moeite in steken, zodat onze klanten snel en onbezorgd kunnen genieten van hun nieuwe woning, of van een onbezorgde verkoop. Daarom PUUR* Makelaars: powered by our team!

PUUR* Makelaars heeft twee vestigingen in Haarlem, een vestiging in Amsterdam, een vestiging in Bloemendaal, een vestiging in Bussum en een vestiging in Heemstede. Daarnaast hebben we een vestiging die volledig is gespecialiseerd in Nieuwbouw. We bedienen de markt met meer dan 35 bevlogen collega’s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden
Makelaar
RMT
A-RMT
K-RMT