Over PUUR* Makelaars

Leer ons beter kennen

Onze selectie partners

Wij hebben onze partners gekozen op expertise, kwaliteit, ervaringen, beschikbaarheid en prijs zodat jij dit niet hoeft te doen. Maak gebruik van het PUUR partner netwerk.

De hypotheekshop Haarlem Centrum

Financiering

De Hypotheekshop is de grootste, financiële adviesketen, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Alarmsysteem van Verisure

alarmsysteem

Helaas krijgen veel mensen te maken met een inbraak, of met een poging tot inbraak. Om de kans op een inbraak sterk te verkleinen is een betrouwbaar alarmsysteem essentieel. Verisure levert een innovatief alarmsysteem met het oog op veiligheid en comfort. Als klant of relatie van PUUR* Makelaars, krijg je €450 korting op een alarmsysteem van Verisure.

Wagenhof bedrijfsmakelaars

Bedrijfsmakelaars

Om onze klanten ook goed te ondersteunen met vragen rondom de verkoop en de verhuur van commercieel vastgoed, werken we samen met Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit Haarlem.

Collo architecten

Architecten

Bij iedere stap in het bouwtraject, zijn wij graag uw partner. Vanaf het eerste idee tot het laatste detail. Of voor een onderdeel naar keuze. Wij combineren onze passie en ambacht in projecten en opdrachten op het snijvlak van restauratie, renovatie, herbestemming en architectuur.

Garden Vision

Tuin

GARDEN VISION, ook wel vrij vertaald; een droomgezicht van een tuin. En dat is precies van waar uit we met u willen werken. Het realiseren van de optimale tuinbeleving! Uw ideeën en behoeften ondersteunt met onze visie op tuinen. Dat is concreet; GARDEN VISION!

M&M Verhuizingen

Verhuizingen

U kunt bij ons terecht voor een volledig verzorgde verhuizing, inclusief inpakken, uitpakken en montagewerkzaamheden maar ook voor een voordelige verhuizing waarbij we bijvoorbeeld alleen de grote meubelen verhuizen.

Choc studio – interieurontwerp & realisatie

Interieur

Professionele hulp nodig bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Voor een maatwerk interieur kunt u terecht bij Choc Studio.

Bulthaup Haarlem – MRA Concept

Keukens

Bulthaup is een locatie rijker en wel in het hartje van Haarlem. Begin oktober werd de stijlvolle nieuwe showroom geopend en voor eigenaar Marius Alberts is het starten van deze zaak als thuiskomen. “Als designer komen mijn opvattingen volledig overeen met die van bulthaup. Het is bovendien een goed, sterk merk om mee te werken.”

Woodspot tuinhuizen en tuinkamers

Tuinhuizen

Woodspot maakt custom tuinkamers en tuinhuizen. Onze tuinkamers zijn stuk voor stuk uniek en custom made. We kijken naar de wens, de ruimte waar gebouwd kan worden en, niet onbelangrijk, het beschikbare budget. We maken alles: van een eenvoudige borrelhut in een kleine taartpunttuin (maar wél met open haard) tot een alles-er-op-en-er-aan-tuinkamer met keuken en jacuzzi.