Geschreven door {mb_post_schrijver}
op
08-03-2017

Gratis waardebepaling voor de verkoop van je huis

Wat is mijn huis waard? – Gratis waardebepaling

Ben je nieuwsgierig wat jouw woning waard is in verband met verkoopplannen die je wellicht hebt? Schakel dan PUUR* Makelaars in voor een gratis waardebepaling van jouw woning.

Veel mensen zijn benieuwd wat hun huis waard is. Deze vraag speelt vooral als er aan- of verkoopplannen zijn. Je kunt dan een uitgebreid taxatierapport laten maken, maar vaak is dat in die fase nog niet wenselijk. Ook zijn er aan een taxatie kosten verbonden. Een gratis waardebepaling kan dan uitkomst bieden. Dit geldt ook voor mensen die al een waardebepaling hebben, maar die  is verouderd.

Gratis waardebepaling van je huisWerkwijze

Bij een waardebepaling bezoekt een van onze gespecialiseerde makelaar-taxateurs je woning. Onze specialist zal de status van je woning in kaart brengen, maar ook de huizen in de buurt en zaken die de waarde van je woning kunnen verhogen. Denk hierbij aan een uitbouw, aan een kleine verbouwing en aan ontwikkelingen in de buurt. Na ons bezoek ontvang je een indicatie van de marktwaarde van jouw woning. Ook krijg je tips als je jouw woning daadwerkelijk wilt verkopen. De waardebepaling is kosteloos en verplicht je verder tot niets. Vul je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

Voordelen gratis waardebepaling

  • Snel inzicht in de waarde van je woning.
  • Gratis en geen verdere verplichtingen.
  • Objectief en onafhankelijk.
  • Eerlijk advies.
  • Tips voor de juiste verkoopstrategie.

Gratis waardebepaling van je huis aanvragen

* Wij nemen alleen contact op als de woning binnen (of in de buurt van) het werkgebied van PUUR* Makelaars ligt. Dat is: Aerdenhout, Amsterdam, Bentveld, Bloemendaal, Bussum,  Haarlem, Haarlemmerliede, Halfweg, Santpoort-Noord en Santoort-Zuid, ‘t Gooi, Velsen-Zuid, Zandvoort.

[gravityform id=”37″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

 

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.