Geschreven door PUUR Makelaars
op
07-05-2014

Ontdek je ideale woonomgeving in Haarlem en Amsterdam

Wat krijg je als je de kaart van Haarlem, of Amsterdam en sociale media combineert? Een schat aan informatie! De site Sightsmap.com visualiseert de populariteit van plaatsen op basis van het aantal foto’s op sociale fotosite Panoramio. Hoe meer foto’s hoe populairder de plek en hoe roder het gebied op de kaart. Deze manier van visualiseren noemt men een zogenaamde heatmap. Door in te zoomen op de heatmap worden steeds meer markers zichtbaar. Elke marker (met de muis overheen rollen) toont gedetailleerde informatie over die plek.

Heatmap van populaire plekken in Haarlem

 

 

Heatmap van populaire plekken in Amsterdam

 

 

Op welke populaire plek wil jij wonen?

Op deze manier kun je op een leuke manier populaire plekken, buurten en wijken verkennen. Handig als je nog niet precies weet waar je wilt gaan wonen en je op zoek bent naar jouw ideale woonomgeving. Uiteraard kunnen onze gespecialiseerde makelaars je ook perfect ondersteunen bij het selecteren van de buurten en wijken die aan jouw wensen en eisen voldoen. Als je hier interesse in heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk woonadvies.

[button link=”/contact/”]Contact[/button]

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.