Anne-Fleur Minderhoud Profielfoto

Anne-Fleur Minderhoud

Assistent Register Makelaar Taxateur

Ik zou mezelf beschrijven als een sociaal, ambitieus en een leergierig persoon. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en krijg energie van hard werken!

Over Anne-Fleur Minderhoud

Ik zou mezelf beschrijven als een sociaal, ambitieus en een leergierig persoon. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en krijg energie van hard werken!

Mijn werkervaring

Ondanks dat ik altijd interesse heb gehad in de automotive en de makelaardij ben ik styling gaan studeren aan Academie Artemis. Dit bleek na 2,5 jaar toch niet helemaal mijn ding en vervolgens ben ik gaan werken. Na meerdere uitstapjes in verschillende branches ben ik uiteindelijk toch in de makelaardij beland, waar ik met heel veel plezier werk.

5 vragen aan Anne-Fleur Minderhoud

Genieten van het leven met familie en vrienden. Ik hou ontzettend van mooie reizen maken maar ook van gezellig koffietjes, lunchen en dineren buiten de deur. Daarnaast heb ik ook een grote passie voor mijn werk en vind ik het belangrijk om met plezier naar mijn werk te gaan.

Een ‘bordje’ Indonesisch van Sama Sebo.

Ik ga natuurlijk all the way als we het over mijn droomhuis hebben. Mijn droom is een authentiek pand aan de Weesperzijde met prachtig uitzicht over de Amstel. Een woning met veel originele details, grote raampartijen met veel lichtinval en hoge plafonds. Daarnaast mag een goede buitenruimte natuurlijk ook niet ontbreken!

Mijn favoriete plek in Amsterdam is toch wel de Utrechtsestraat. Ik woon er om de hoek en ben er altijd wel eventjes te vinden in het weekend. Van de kleine boetiekjes tot de gezellige cafés. In de zomer zit je heerlijk in de zon bij Café van Leeuwen en in de winter is de straat mega gezellig door alle kerstverlichting.

Terug