Florien Houtzagers

Commercieel medewerker binnendienst

Hard werken komt voor mij op de eerste plaats, maar wel altijd in een goede sfeer

Over Florien Houtzagers

Als medewerker binnendienst ben ik meestal het eerste contact met (nieuwe) klanten. Dat zijn kopers, verkopers en onze relaties. Daarnaast ondersteun ik de buitendienst en ik informeer en ontvang klanten. Ik ben enthousiast, gedreven en gezellig. Hard werken komt voor mij op de eerste plaats, maar wel altijd in een goede sfeer.

Werkervaring

Ik ben afgestudeerd aan het TIO in Amsterdam als Hotel- en Eventmanager. Tijdens mijn afstuderen ben ik een jaar werkzaam geweest bij een callcenter op de salesafdeling. De komende jaren wil ik mij ontwikkelen in de makelaardij.

5 vragen aan Florien Houtzagers

Dat is bij Table24 op het terras. Daar kan je met een lekker drankje heerlijk genieten in een gezellige omgeving.

Een ruime woning met strakke stijl en voorzien van een sfeervolle woonkamer met open haard. En dat alles met een knusse en gezellige uitstraling. Een tuin met veel zon en een loungehoek, maakt alles af

Op mijn 17de ben ik voor 3 maanden in mijn eentje naar Santa Barbara in Amerika gegaan om daar Engels te leren. Twee jaar geleden heb ik 4 maanden stage gelopen in een resort in Phuket, Thailand. Kortom: ik ben gek van reizen en wil constant nieuwe ervaringen opdoen.

Heerlijke avondjes thuis op de bank naar een serie of film kijken, tot aan gezellige avonden op stap met vriendinnen. Dat maakt mij gelukkig! Verder wil ik veel reizen en de wereld ontdekken.

Terug