Julie van de Poll Profielfoto

Julie van de Poll

Assistent makelaar

Mijn passie is om echt iets voor een ander te kunnen betekenen

Over Julie van de Poll

Ik heb altijd veel interesse gehad in de makelaardij omdat ik uit een makelaarsfamilie kom. Zowel mijn vader als mijn oom waren makelaar in Den Haag. Mijn vader kwam altijd thuis met leuke verhalen en hij ontmoette veel leuke mensen. Ik hou ervan om met mensen te werken en om nieuwe mensen te ontmoeten. Daar krijg ik energie van. Ik ben erg sociaal en sta altijd klaar voor anderen. Ik ben ook erg zorgzaam en ontlast graag mensen. Het bevalt mij nu erg goed om in de binnendienst te werken, maar uiteindelijk lijkt mij het ook erg leuk om makelaar te worden. Dan ben je nog meer betrokken bij de mensen zelf!

Mijn werkervaring

Ik heb de PABO afgerond en ben toen gaan werken met kinderen die extra begeleiding nodig hebben. Ik vind het namelijk erg leuk en uitdagend om met kinderen te werken. Omdat de makelaardij toch bleef kriebelen, ben ik na een aantal jaar begonnen met een stage bij een klein makelaarskantoor. Dat beviel zo goed, dat ik daarna bij PUUR* Makelaars ben begonnen.

5 vragen aan Julie van de Poll

Mijn favoriete plek in Amsterdam is de Pijp. Hier woon ik inmiddels zelf al 7 jaar. Je hebt hier alles. Eigenlijk is de Pijp een gezellig dorpje in Amsterdam met veel leuke terrasje, mooie winkels, veel gezellige mensen en natuurlijk de beroemde Albert Cuypmarkt. Dit is echt helemaal mijn buurtje. Eigenlijk hoef je de Pijp niet uit, want je hebt toch al alles om de hoek.

Mijn droomhuis staat in Amsterdam-Zuid. De woning hoeft niet groot te zien, maar wel met veel licht en een tuin of een dakterras zodat ik de zomer vrienden kan uitnodigen om te komen borrelen. Ik ben namelijk dol op borrelen in de zomer.

Leef van Andre Hazes. Eigenlijk vooral nummers van de lijst met goede meezingers!

Mijn passie is om echt iets voor een ander te kunnen betekenen en ik hou van praten en gezelligheid. Mensen blij maken en vooral ook onder de mensen zijn.

Voor een lekker Frans kaasje!!

Terug