Larissa Kraakman Profielfoto

Larissa Kraakman

Assistent-Makelaar / Vastgoedstyliste

Geen één verkoop- of aankooptraject is hetzelfde en dat maakt dit werk zo interessant.

Over Larissa Kraakman

Ik ben Assistent-Makelaar en Vastgoedstylist bij PUUR* Amsterdam. Ik zorg ervoor dat alle processen van verkoop en aankoop soepel verlopen en ondersteun hierin de Makelaars. Daarnaast geef ik styling advies aan verkopers om hun woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor het beste eindresultaat. Het is een diversiteit aan werkzaamheden waardoor ik het werk elke dag weer met veel plezier uitvoer. Daarnaast ben ik omringd door leuke collega’s.

Ik ga met veel enthousiasme te werk voor onze opdrachtgevers. Geen één verkoop- of aankooptraject is hetzelfde en dat maakt dit werk zo interessant. Mijzelf zou ik omschrijven als geordend, zorgzaam en sociaal. Daarnaast ben ik een doorzetter. Als ik ergens voor ga, dan is dit voor de volle 100%.

Mijn opleiding

  • Opleiding Vastgoedstylist via Vastgoedstyling Opleiding en afgerond in 2022
  • Assistent makelaarsopleiding via Academie voor Vastgoed en afgerond in 2021
  • HBO Associate Degree Officemangement bij Schoevers gevolgd en afgerond in 2014

5 vragen aan Larissa Kraakman

Mijn favoriete buurt is Amsterdam Oud-West. Er is zoveel gezelligheid; tot in de late uurtjes zitten bij Cafè Dapper op het terras, lunchen bij Morgan & Mees en koffie halen bij LOT61. Het Vondelpark is op 5 minuten loopafstand bij mij vandaan en daar ben ik ook regelmatig te vinden om te wandelen, te sporten of in de zomer te picknicken met vrienden.

Een karakteristieke woning met glas in lood ramen, openslaande deuren naar de tuin en een enorm kookeiland waar ik met vrienden kan koken en uiteraard een wijntje aan kan drinken.

Elke week ga ik naar de sportschool om te trainen en doe ik mee met verschillende groepslessen. Daarnaast heb ik van jongs af aan al een passie voor interieur. Mijn eigen appartement gaat dan ook geregeld op de schop en ik houd de nieuwste trends in de gaten.

Voor een pasta van Impero Romano… en doe er dan ook maar meteen een lekker wijntje bij!

Terug