Larissa Kraakman Profielfoto

Larissa Kraakman

Vastgoedstyliste

Geen één woning is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk.

Over Larissa Kraakman

Als vastgoedstyliste geef ik extra ondersteuning aan zowel de makelaar als de verkoper bij het verkoopklaar maken van de woning. Een goede woningpresentatie draagt bij aan het vergroten van de verkoopkansen. Met een gerichte aanpak en waardevolle tips adviseer ik om de aantrekkelijk woningpresentatie te creëren waar potentiële kopers van onder de indruk zullen zijn. Zelfs kleine aanpassingen in het huidige interieur kunnen al zorgen voor een groots effect.

Naast het geven van advies, style ik ook woningen voor de verkoop. Dit kan in de vorm van een accessoires styling of een volledige inrichting. Bekijk mijn portfolio van woningen die inmiddels succesvol zijn verkocht op www.flostudioamsterdam.nl/portfolio

Ik ga met veel enthousiasme te werk voor onze opdrachtgevers. Geen één woning is hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk. Mijzelf zou ik omschrijven als een perfectionist, sociaal en een doorzetter. Als ik ergens voor ga, dan is dit voor de volle 100%.

Mijn opleiding

  • Opleiding Vastgoedstylist via Vastgoedstyling Opleiding en afgerond in 2022
  • Assistent makelaarsopleiding via Academie voor Vastgoed en afgerond in 2021
  • HBO Associate Degree Officemangement bij Schoevers gevolgd en afgerond in 2014

5 vragen aan Larissa Kraakman

Mijn favoriete buurt is Amsterdam Oud-West waar ikzelf woon. Er is zoveel gezelligheid; tot in de late uurtjes zitten bij Cafè Jacob op het terras, lunchen bij Karavaan en koffie halen bij LOT61. Het Vondelpark is op 5 minuten loopafstand en daar ben ik ‘s zomers dan ook regelmatig te vinden.

Een karakteristieke woning met veel glas in lood ramen, openslaande deuren naar de tuin en een enorm kookeiland midden in de woonkamer.

Terug