Marleen Rombout Profielfoto

Marleen Rombout

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Ik ben een mensen-mens. Door het dagelijks contact met opdrachtgevers en potentiële kopers zit ik bij PUUR* Makelaars helemaal op mijn plek!

Over Marleen Rombout

Ik ben een mensen-mens. Door het dagelijks contact met opdrachtgevers en potentiële kopers zit ik bij PUUR* Makelaars helemaal op mijn plek!

Mijn werkervaring

Ik heb jaren geleden tijdens de opleiding tot KRMT, bij een ander makelaarskantoor in de binnen- en buitendienst gewerkt. Voordat ik bij PUUR* Makelaars ging werken heb ik een aantal jaren voor mezelf gewerkt als makelaar en als hardloopcoach.

Mijn opleiding

Ik heb een aantal opleidingen en cursussen gedaan. De meest relevante opleiding is de opleiding bij het NCOI tot makelaar KRMT.

5 vragen aan Marleen Rombout

Ik leef met passie en dan heb ik het over mijn kinderen, mijn werk, leuke dingen doen met vrienden, reizen, uit eten, paarden en strand.

Ik houd van de stad, de restaurants, winkels en kroegjes in Haarlem en Amsterdam en ik vind het heerlijk om te hardlopen in de duinen of op het strand.

Ruimte, gezelligheid, open haard, woonkeuken, niet afgelegen, want Ik vind het wel belangrijk om in de buurt van vrienden en vlakbij leuke winkels en restaurants te wonen.

Ik ben er trots op om onderdeel te zijn van dit team, waar we allemaal heel hard werken, maar het ontzettend leuk hebben met elkaar.

Terug