Rianne Sprengers

Commercieel medewerker binnendienst

Ik ben pas tevreden als alles 'op rolletjes loopt'

Over Rianne Sprengers

Samen met het team van PUUR* ben ik onder andere verantwoordelijk voor  de begeleiding van onze klanten bij de verkoop van hun woning, denk hierbij aan het aanmelden van woningen, maken van koopovereenkomsten, plannen van afspraken en behandelen van de binnenkomende telefoontjes en mails. Daarnaast ondersteun ik ook ons aankoop team om  onze klanten te helpen  bij de zoektocht naar een nieuwe woning!  

Ik zou mijzelf omschrijven als een sociaal, enthousiast en gedreven persoon. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, ik werk erg gestructureerd en ben pas tevreden als alles “op rolletjes loopt”.

Mijn werkervaring

Inmiddels ben ik alweer heel wat jaren werkzaam in de makelaardij. Voordat ik bij PUUR* Makelaars begon heb ik een aantal jaar bij een ander makelaarskantoor in Haarlem gewerkt.

5 vragen aan Rianne Sprengers

Mijn favoriete plek is toch echt wel het strand en de duinen. Hier ben ik dan ook regelmatig te vinden, ik vind het heerlijk om zowel in de zomer als in de winter hier te zijn. Van wandelingen maken tot op het terras genieten van een lekker drankje.

Mijn droomhuis heb ik inmiddels gevonden! Wij wonen in een ruime en lichte woning, met een heerlijke tuin en ook nog eens op fietsafstand van het strand.

Terug