Geschreven door PUUR Makelaars
op
21-04-2017

Feestelijke start bouw nieuwbouw CvB in Bloemendaal

Nieuwbouwproject CvB Bloemendaal

Vrijdag 31 maart was PUUR* Makelaars aanwezig bij de feestelijke start van het nieuwbouwproject CvB. Op het Park Brederode zal het 170 jaar oude rijksmonument Meerenberg worden getransformeerd tot prachtig stadsappartementen.

Het plan betreft het herontwikkelen van het rijksmonument tot 33 stadsvilla’s, 4 appartementen, een loft, een kapel en 9 nieuwbouwwoningen.

Start bouw CvB

Het terrein is nu officieel overgedragen aan het bouwbedrijf, zodat de bouw kan starten. Naar verwachting worden de stadsvilla’s over twee jaar opgeleverd. Als compliment aan de ontwikkelaar, overhandigde wethouder Nico Heijink een schilderij uit circa 1830 met daarop de locatie van Meerenberg voordat er bebouwing was. Het doek wordt straks opgehangen in de entree van het monument.

Nieuwbouwproject CvB Bloemendaal

Nieuwe stadsvilla’s in verkoop

Alle woningen in het bestaande pand zijn inmiddels verkocht. Er is echter goed nieuws voor geïnteresseerden, want voor de zomer zal de verkoop starten van 9 stadsvilla’s die nieuw op het terrein worden gebouwd. Neem contact met ons op als u hier interesse in heeft.

[button link=”https://puurmakelaars.nl/contact/”]Contact[/button]

 

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.