Geschreven door PUUR Makelaars
op
06-08-2020

Wonen aan de kop van het Spaarne

Laatste kans: nog slechts 6 woningen beschikbaar.

Het nieuwbouwproject Haarlem Buiten met duurzame woningen ligt op een prachtige plek, aan het einde van de Zuid Schalkwijkerweg. Hier kan je landelijk wonen met de Haarlemse binnenstad op fietsafstand. 70% van de woningen is in korte tijd al verkocht en de bouw gaat starten. In het project zijn nog zes woningen beschikbaar. De laatste mogelijkheid om te wonen aan het water of de weilanden.

Haarlem Buiten wordt een buurtschapje met 11 grotere en kleinere gebouwen. De gebouwen met in totaal 32 woningen staan gedraaid ten opzichte van elkaar. Zo ontstaan er doorkijkjes in de richting van de polder en het water. Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt in het project. Het worden nul op de meter woningen met warmtepomp, zonnepanelen en goede isolatiepakketten.

Laatste beschikbare woningen

Er is nog één twee-onder-één-kapwoning beschikbaar aan het water. De woning heeft 3 slaapkamers en een woonoppervlakte is ca. 189 m2. De verkoopprijs is € 975.000 v.o.n.

Aan de polder zijn nog diverse woningtypen beschikbaar. Van een tussenwoning met 144 m2 woonoppervlakte met 4 slaapkamers (€ 725.000 v.o.n.) tot een vrijstaande woning aan het weiland van 280 m2 met royale tuin (€ 1.325.000 v.o.n.).

Meer informatie vind je op de website www.haarlembuiten.nl of neem contact op met PUUR* Makelaars Nieuwbouw.

Haarlem Buiten

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.