Geschreven door PUUR Makelaars
op
27-01-2015

Nieuwe website PUUR* Makelaars

Nieuwe website PUUR* Makelaars

Vandaag lanceren wij officieel onze nieuwe website www.puurmakelaars.nl. In de nieuwe site staan kopers en verkopers écht centraal en er is gebruik gemaakt van de laatste technologische vernieuwingen.

Onze nieuwe site is tot stand gekomen op basis van input van kopers en verkopers gecombineerd met 8 jaar online ervaring met eerdere websites. Die expertise is aangevuld met de kennis van een externe online marketeer en een webbureau voor concept, creatie en realisatie.

Uitgebreid zoeken naar je ideale woning

Dit is de derde generatie website voor PUUR* Makelaars. Frederik W. baron van Till, partner PUUR* Makelaars: “Onze nieuwe site is veel persoonlijker geworden, wat perfect aansluit bij de manier waarop we met onze klanten samenwerken. We hebben heel goed onderzocht waar kopers en verkopers behoefte aan hebben. Deze kennis hebben we verwerkt in de nieuwe website. Zo kunnen bezoekers met slimme filters heel gedetailleerd zoeken naar hun ideale woning. Ook kunnen ze elke zoekopdracht bewaren. Daarnaast is het mogelijk om via andere ingangen te zoeken naar woningen. Bijvoorbeeld via woonstijlen, of via informatie over buurten. Verder is alle informatie veel visueler geworden, waarmee we aansluiten op het succes van sociale netwerken als Instagram en Pinterest. Ook verkopers profiteren van de nieuwe site: hun woning wordt optimaal gepresenteerd en ze kunnen ook hun eigen verhaal vertellen. Dit vergroot de kans op een snellere verkoop.”

Focus op mobiel

In 2015 zullen de meeste websitebezoeken plaatsvinden via een mobiel apparaat. Van Till: “We hebben zeer veel aandacht besteed aan mobiel verkeer op onze site. Ook deze bezoekers moeten de best mogelijke beleving krijgen. Tevens hebben we qua functionaliteit goed gekeken naar de behoefte die mobiele bezoekers hebben. Zo kan je met een mobiel apparaat te koop staande woningen zoeken op basis van je locatie. ”

Unieke buurtinformatie

Belangrijk onderdeel van de site is de informatie over plaatsen, buurten en wijken. Van Till: “Een woningzoekende heeft veel behoefte aan objectieve informatie over de buurt waar hij/zij wil gaan wonen. Hiervoor bevat de site data van het CBS, maar vooral informatie van de buurtbewoners zelf. Zij weten immers als geen ander wat de sterke en minder sterke punten van een buurt zijn.Deze informatie zal de komende periode uitgebreid worden en ook continu worden geactualiseerd.”

Meer…

De komende tijd zullen we stapsgewijs nog meer nieuwe functionaliteit toevoegen. Mede op basis van input van onze klanten en natuurlijk van alle collega’s. Onze website is nooit af.

We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw reactie. Deze kan je onder andere geven via de feedbackknop aan de rechterkant van het scherm, of in de reactiemogelijkheid van dit bericht.

 

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.