Geschreven door PUUR Makelaars
op
09-11-2017

PUUR* Makelaars begeleidt Jan Versteegh bij aankoop huis

Chantal blijft slapen met Egbert Eppink en Jan Versteegh
Ook het tv-programma Chantal blijft Slapen volgde de zoektocht (van link naar rechts: Jan Versteegh, Chantal Janzen en Egbert Eppink)

De bekende tv-presentator Jan Versteegh (BNN) schakelde PUUR* Makelaars in voor de aankoop van een nieuwe woning. Door uitbreiding van het jonge gezin met dochter Lulu Keesje Versteegh, werd hun appartement in Den Haag te klein. Hierna begon de zoektocht naar een nieuwe eengezinswoning in Amsterdam. Makelaar Egbert Eppink van PUUR* Makelaars Amsterdam, begeleide Jan en zijn vrouw Diewertje bij de aankoop van hun nieuwe woning.

Nieuwe woning

Egbert Eppink: “Jan viel uiteindelijk voor een prachtige eengezinswoning met een woonoppervlak van 144 m2 en een riante tuin in in Amsterdam. Hier heeft het jonge gezin alle ruimte om heerlijk te wonen.”

We hebben de sleutel!!! Nieuwe casa voor Familie Versteegh🎉

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

 

Chantal blijft Slapen

Wil je meer weten over nieuwe woning van Jan Versteegh? Kijk dan naar het tv-programma Chantal blijft slapen, want in een van de uitzendingen volgt Chantal Janzen de heren bij hun zoektocht.

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.