Geschreven door PUUR Makelaars
op
25-06-2018

PUUR* Makelaars op 1 in top 100 woningmakelaardij Zuid-Kennemerland

Nummer 1 in de Top 100 woningmakelaardij Zuid-Kennemerland

Het onafhankelijke platform voor woningmakelaars Vastgoed, heeft haar jaarlijkse onderzoek Top 100 woningmakelaardij gepubliceerd. Dit jaar zijn hier ook regionale toplijsten in opgenomen. In de regio Zuid-Kennemerland is PUUR* Makelaars op de eerste plaats geëindigd. Landelijk eindigt PUUR* Makelaars op positie 23.

In samenwerking met Immowise, heeft Vastgoed 65 regionale toplijsten samengesteld voor de periode 2017. Per regio is onderzocht hoeveel woningen elk makelaarskantoor in haar portefeuille had, hoeveel nieuwe opdrachten er zijn geweest en hoeveel transacties plaatsgevonden hebben.

Top 100

PUUR* Makelaars is in 2017 in Zuid-Kennemerland, goed voor 310 transacties en laat daarmee de concurrentie ver achter zich.

Reden succes

Wat is volgens Frederik van Till van PUUR* Makelaars, de reden voor dit succes. “Deze fantastische resultaten hebben we vooral te danken aan ons professionele team dat zich dagelijks voor de volle 100 procent inzet om elke aan- en verkoop tot een succes te maken. Daarnaast zetten we zwaar in op slimme online tools om vraag en aanbod snel en goed te matchen. Hierdoor vinden transacties steeds sneller plaats, in veel gevallen zelfs voordat een woning officieel op de markt komt. We testen continu op puurmakelaars.nl met big data, chatbots, marketing automation en diverse andere nieuwe technieken. Hierdoor kunnen we onze koppositie vasthouden en uitbreiden. Die aanpak werpt duidelijk zijn vruchten af.”

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.