Geschreven door PUUR Makelaars
op
08-07-2021

Stadsschouwburg & Philharmonie en PUUR* Makelaars bezorgen zeven basisscholen een onvergetelijke avond.

PUUR* Makelaars is trotse sponsor van de Haarlemse Stadsschouwburg & Philharmonie. Daarom delen wij dit bericht graag met je.

Het is die tijd van het jaar: de eindmusicals van groep 8 worden opgevoerd en de diploma’s worden uitgereikt. Vorig jaar vond in de Stadsschouwburg de eindmusical plaats van groep 8 van de Voorwegschool uit Heemstede. Toen dit jaar bleek dat de 1,5 meter nog steeds in acht genomen zal worden, heeft de Stadsschouwburg & Philharmonie samen met PUUR* Makelaars besloten om twee weken lang het podium van de Stadsschouwburg beschikbaar te stellen voor de groep 8 musical van basisscholen in de regio.

Kinderen krijgen hierdoor de unieke kans om op te treden op een echt podium. En tijdens de repetities is het zelfs mogelijk om een rondleiding door het gebouw te krijgen. De zaal is beschikbaar voor maximaal 100 bezoekers, zodat elke leerling zijn of haar familie mee kan nemen om deze speciale afsluiting van de basisschool-jaren mee te maken.

Stadsschouwburg Haarlem-2
Stadsschouwburg Haarlem

Sietze Weersma, ouder van de Vrije School Kennemerland: “Vanmorgen bij het naar school gaan zei mijn zoon: “ik heb er zo’n zin in. Het is toch bijna niet te geloven dat ik straks met mijn basgitaar in de Schouwburg op het podium mag optreden!“. Nou dat is dus gebeurd. Je zag de kinderen genieten van deze bijzondere gebeurtenis en ze speelden de sterren van hemel.”

De scholen die ontvangen worden zijn: Vrije School Kennemerland, OBS de Globe, Dalton Basisschool de Molenwiek, OBS Bornwaterschool, Aloysiusschool, R.k. Basisschool de Talenten en De Beatrixschool.

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.