Blog
Het is mooi geweest, het is tijd om...

Het is mooi geweest, het is tijd om PUUR toekomstgericht te denken!

Op 09 oktober verscheen in het Haarlems Dagblad in de rubriek Goede Zaken, een interview met Cisca Jansen en John van Ommeren. Zij vertellen over hun samenvoeging met PUUR* Makelaars. Tijden veranderen, het huidige economische klimaat is minder goed maar aan betere tijden moet je samen werken. Cisca Jansen en John van Ommeren (voormalige partners…

Inhoudsopgave

PUUR* Makelaars in Goede ZakenOp 09 oktober verscheen in het Haarlems Dagblad in de rubriek Goede Zaken, een interview met Cisca Jansen en John van Ommeren. Zij vertellen over hun samenvoeging met PUUR* Makelaars.

Tijden veranderen, het huidige economische klimaat is minder goed maar aan betere tijden moet je samen werken. Cisca Jansen en John van Ommeren (voormalige partners van Mooijekind Vleut Makelaars) gaan verder bouwen.

De markt is niet meer wat het is geweest dus is het verstandig te bouwen aan een kantoor waarbij kennis gemengd wordt met up to date technologie en een nieuwe verkoopstrategie. De jarenlange ervaring van Cisca en John wordt samengevoegd met PUUR* Makelaars. Twee ijzersterke ingrediënten welke zorgen voor een sterker toekomstgericht makelaarskantoor.

PUUR* Makelaars is de grootste marktspeler met lokaal gericht opererende kantoren in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Amsterdam waarbij de persoonlijke benadering van opdrachtgevers centraal staat. Alle kantoren hebben toegang tot de kopers databank van PUUR* waardoor de kans op verkoop met ruim 37 % toeneemt.

Nieuwe technologie wordt gecombineerd met de “oude”makelaarskennis van het team van Cisca en John. Elk kantoor heeft zijn eigen expertise in de lokale markt maar werkt nauw met elkaar samen. Samenwerken heeft namelijk de toekomst en zoals het vroeger al was; kennis geeft inzicht. Groter denken in combinatie met het ambacht van vroeger, aldus Cisca Jansen.

Een extra positieve bijkomstigheid is dat er ook een hereniging plaatsvindt met een aantal oudgedienden… Frederik van Till, Michel Clous, Rutger Spiering en Ralf van Schagen, zij werken allemaal mee aan het succes van PUUR* Makelaars.

Inhoudsopgave

Onno Scholten Profielfoto
Vanessa Kraan-Vermeer Profielfoto
Rutger Spiering Profielfoto

Geef jouw huis Meerwaarde, ontvang tips via onze nieuwsbrief!

Gerelateerde posts..

De woningmarkt in coronatijd (update week 20)

“Alle lichten staan op groen voor verkopers” Wat inmiddels vast staat is dat de coronacrisis impact heeft op iedereen en dat het ook de huizenmarkt...

In verband met het coronavirus gaat PUUR* Makelaars bezichtigingen live streamen via sociale media

Omdat steeds meer mensen thuis zitten door het coronavirus, gaat PUUR* Makelaars bezichtigingen live streamen via sociale media. Hierdoor kunnen geïnteresseerden vanaf elke locatie een...

Je huis opruimen – zo doe je dat

Maak opruimen leuk(er) Niemand ontkomt er aan en vrijwel iedereen heeft er een hekel aan: je huis opruimen. Hoe kan je dit zo efficiënt mogelijk...