Vanessa Kraan-Vermeer Profielfoto

Vanessa Kraan-Vermeer

Register Makelaar en Register Taxateur

Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook

Over Vanessa Kraan-Vermeer

Het persoonlijke vlak en de hectiek in de makelaardij maakt dat ik mijn werk zo leuk vind. Elke dag is weer anders en dat zorgt ervoor dat ik met veel energie en doelgericht te werk ga. Mijn doel is om een nieuw “thuis” te vinden voor een zoeker en om een geschikte koper te vinden bij een verkoop. Met mijn enthousiasme en gedrevenheid probeer ik zowel bij verkoop als bij aankoop tot een optimaal resultaat te komen. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook.

Voor deze plaatsen ben ik specialist

  • Muiden
  • Muiderberg
  • Weesp
  • Bussum
  • Naarden
  • Overige plaatsen in ‘t Gooi

Mijn werkervaring

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest op de Amsterdamse markt. Met de komst van mijn kinderen gecombineerd met de reistijd van Amsterdam naar Muiderberg, heb ik de keuze gemaakt om dichterbij huis te gaan makelen. Puur* Bussum biedt de juiste thuisbasis om te makelen in Muiden-Muiderberg-Weesp, Bussum, Naarden, Hilversum, Laren, Blaricum en Huizen. Eigenlijk dus het hele Gooi!

Mijn opleidingen

  • HBO accountmanagement
  • SVM-nivo opleiding tot K-RMT

5 vragen aan Vanessa Kraan-Vermeer

Het strand in Muiderberg. In het bijzonder als het strand nog “leeg” is en ik met de kinderen kan genieten van de zon en het IJsselmeer met de daarbij behorende watersporten. De dag wordt dan vaak afgesloten met een spontane bbq. Ook de zonsondergangen kunnen hier magische mooi zijn met zijn verschillende kleuren.

Mijn passie is gig-roeien. In 2018 ben ik met mijn team de Harveys Nederlands Kampioen geworden. Naast roeien beleef ik ook veel plezier aan andere sporten (kickboksen, mountainbiken, pilates, skiën) maar ook gezellige uitstapjes ondernemen met mijn gezin en vrienden.

Mijn droomhuis is een oud authentiek pand, zoals een kerk of een klein oud schooltje, welke we helemaal kunnen aanpassen naar onze eigen woonwensen met behoud van originele details. Een grote leef keuken met openhaard, een lichte woonkamer, 5 slaapkamers en een fijne zonnige tuin zijn dan ook de wensen die bij dit droomhuis hoort. Gelukkig mag je altijd blijven dromen……

Liever niet maar als ik dan toch wakker word gemaakt dan het liefst door een knuffel van mijn kinderen.

“Shoes of Lightning” van Racoon
“Duurt te lang” Davina Michelle
“New Light”van John Mayer
“No man no cry” van Oliver Koletzki

Terug