Geschreven door PUUR Makelaars
op
04-10-2019

Tips voor de Open Huizen Dag

Aanstaande zaterdag is het weer NVM Open Huizen Dag. Tijdens deze dag kan je tussen 11:00 en 15:00 uur deelnemende woningen bezichtigen zonder afspraak. Vaak is de eigenaar aanwezig en zal je de woning laten zien en al je vragen beantwoorden. Bel dus gewoon aan, laat je rondleiden en ervaar de woning!

Welke woningen doen mee aan de Open Huizen Dag?

Welke woningen meedoen kan je op funda.nl bekijken. De deelnemende woningen van PUUR* Makelaars vind je op onze Open Huis Pagina.

Voorbereiden op de Open Huizen Dag

Ben je serieus op zoek naar een woning? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Wat kan je vooraf doen?

  • Stel het profiel op van je ideale woning. Denk aan de prijsklasse, het aantal kamers, de ligging, voorzieningen, buurt, etc.
  • Zorg dat je weet tot welk aankoopbedrag je kunt financieren.
  • Maak hierna een lijst van woningen die voldoen aan voorgaande criteria.
  • Stippel een slimme route uit. Reken ongeveer op 45 minuten per woning.
  • Stel voor jezelf een vragenlijst op, zodat je van elke woning de kenmerken kunt bijhouden. Hierdoor kan je na afloop makkelijker alle bezochte woningen analyseren. Je kunt hiervoor ook onze handige vragenlijst gebruiken.

 

[button link=”https://puurmakelaars.nl/wp-content/uploads/2019/03/vragenlijst-bezichtiging-woning-puur-makelaars.pdf”]Download vragenlijst[/button]

 

Tijdens de Open Huizen Dag

Als je eerste indruk van de woning goed is, vul dan je vragenlijst in en maak foto’s, of een video. Hierdoor weet je achteraf precies om welke woning het ging. Loop ook een rondje door de buurt om daar een goede indruk van te krijgen.

Je droomhuis gezien?

Heb je een leuke woning gezien tijdens de Open Huizen Dag? Neem dan contact op met de verkopende makelaar, of schakel je eigen aankoopmakelaar in om je te begeleiden bij de volgende stappen.

Heb je nog geen makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op met PUUR* Makelaars, zodat we je uitgebreid kunnen informeren over de mogelijkheden.

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.