Geschreven door PUUR Makelaars
op
04-04-2018

Haal alles uit de Open Huizen Dag op 7 april

Zaterdag 7 april is het weer NVM Open Huizen Dag van 11:00 tot 15:00 uur. Op deze dag ben je zonder afspraak welkom bij alle huizen die meedoen. De eigenaar (of vertegenwoordiger van de eigenaar) zal je rondleiden en je alles over het huis vertellen.

Goede voorbereiding

Wil je jezelf goed voorbereiden en alles uit de Open Huizen Dag halen? Doe dan het volgende vooraf:

  • Bepaal hoe jouw ideale woning er uit moet zien. Stel een profiel op. Denk hierbij aan de buurt, de ligging, het aantal kamers, woonoppervlakte, etc.
  • Achterhaal tot welk aankoopbedrag je een woning kunt financieren. Raadpleeg hiervoor een hypotheekadviseur, of doe een globale check bij een aantal van de vele online hypotheek-berekening-tools.
  • Maak vervolgens een lijst van woningen die voldoen aan voorgaande criteria. Stel een shortlist op van woningen die je zeker wilt bekijken: alle Open Huizen van PUUR* Makelaars of alle Open Huizen op funda.nl
  • Stippel vervolgens een handige route uit met behulp van bijvoorbeeld Google Maps.

Gebruik onze Open Huizen Dag checklist

Gebruik tijdens De Open Huizen Dag onze handige checklist in PDF-formaat. Hier kan je de kenmerken van de bezochte woningen noteren. Doe dit alleen voor de woningen die echt je interesse hebben. Maak ook wat foto’s (begin met de voordeur met huisnummer) zodat je achteraf goed weet om welke woning het gaat.

[button link=”https://puurmakelaars.nl/wp-content/uploads/2017/03/checklist-bezichtiging-woning.pdf”]Open Huis Checklist downloaden[/button]

 

Een leuk huis gezien… wat nu?

Heb je één of meerdere leuke huizen gezien tijdens de Open Huizen Dag? Neem dan contact op met de verkopende makelaar om meer informatie in te winnen. Schakel eventueel een aankoopmakelaar in om je bij de vervolgstappen te begeleiden.

Veel succes!

Hoe geef jij meer waarde aan jouw huis?

Wil jij ook het meeste uit jouw huis halen? Naast koop, verkoop en taxatie geven wij ook advies over de optimalisatie van jouw huis. Wil jij daar meer over weten? Schrijf je dan nu in.